30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

A MONDAY in Copenhagen

A Monday er dansk design og hvad man kalder unik dagligdags luksus for børn mellem 4-12 år, hvor der er fokuseret på kvalitet, med små detaljer i det omhyggelige defineret farveunivers. Samtidlig med der er lidt mere kant i designet.

Anne Katrine Montag som er designeren bag A Monday stræber efter at skabe tøj hvor modeelementer, nye trendser, funktionalitet, mobilitet og farver mødes i nutiden. Det er det der er mærkets DNA.

Tøjet er produceret med børn og kloden i fokus. De anvendte kvaliteter er derfor baseret på 100% organiske eller OEKOTEX®-certificerede materialer.

Køn

Anne Katrine Montag som desigener A Monday in Copenhagen er en velkendt dsigner, som efter over 10 år hos Mini a ture, nu har åbnet et nyt kapitel i hendes designunivers og startet sit eget mærke A Monday.

A Monday er designet til børn mellem 4-12 år, hvor der er fokus på at barnet kan bevæge sig frit samtidlig med at være super smart i tøjet.

Anne Katrine har lagt et størrer personlig præg på hendes design og skabt børnemode med lidt mere kant i designet. Mærket er formet af kærligheden til simpelt design, æstetik og grafisk udtryk med håndtryk

Hendes første kollektion er inspireret af elementer fra natur og bykultur med et simpelt og eksklusivt udtryk. Der opnåes kun det bedste udseende, når farve, kvalitet og grafisk udtryk gå op på et højere niveau, hvilket der er i højest fokus hos A Monday in Copenhagen

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom