30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Arauto Rap

Arauto Rap er et portugisisk skofirma, som gennem tre generationer har haft stor succes på det danske marked, grundet deres komfort, gode pasform og klassiske design.

Raps behagelige og fleksible begyndersko er særligt populære, når de mindste tager deres første skridt, og skal ud og udforske verden. 

Hos KidsDelux kan du ud over begynderskoene også finde Arauto Raps fodtøj til årstiden. Arauto Raps vinterstøvler fås med både velcro og med snøre akkompagneret med lynlås, så alle børn kan være med, og selv tage deres sko hurtigt af og på. 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Worldwide

Arauto Rap har haft succes med deres sko i hele verden, og det er ikke uden grund. Børns sarte fødder har brug for den helt rigtige støtte gennem hele opvæksten, og behovene ændrer sig efter barnets alder. Alt dette er Arauto Rap eksperter i, og har gennem 50 år specialiseret sig inden for ergonomi og føddernes udvikling. Hos KidsDelux kan du finde Arauto Raps højkvalitets sko- og støvler.

Prewalkers - begyndersko

Hos KidsDelux har vi Arauto Raps kendte begyndersko, som i generationer har været nogle af danskernes foretrukne, når det kom til babys første sko. Deres smukke og klassiske design lader de helt små fødder få plads, og den bløde gummisål giver dem den bevægelsesfrihed de har brug for, når de lige har lært at gå, samtidig med at den faste hælkappe giver dem den nødvendige støtte. 

 

Vinterstøvler og RAP-TEX

Vinterstøvlerne har et lækkert og lunt uldfoer, bløde rågummisåler, og Arauto Raps egenudviklede TEX-membran "RAP-TEX", der gør støvlerne ekstra åndbare og holder fødderne tørre, da de er både vind- og vandafvisende. Støvlerne har god plads til tæerne, hvilket er alfa og omega, når dit barns fødder vokser.

 

Hos KidsDelux finder du Arauto Raps begyndersko og vinterstøvler i smukke og klassiske farver, der passer til årstiden og til hele garderoben. Vi forhandler Arauto Raps sko til børn med både slanke og brede fødder.

Arauto RAP hos KidsDelux

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter fra Arauto RAP hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag. Her kan vi også hjælpe dig med at finde de helt rigtige sko til dit barn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom