30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Ballerinasko

Skal din pige have nye ballerinasko? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har udvalgt de smukkeste, sødeste og mest yndige ballerinasko, så din lille prinsesse altid har passende sko i garderoben. Ballerinasko kan både bruges til hverdag og til fest, og de fås i mange forskellige udgaver. 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Her på siden finder du et bredt udvalg af ballerinasko i mange design, så der er noget for enhver smag. Du kan via menuen herover markere det brand, du ønsker at se sko fra, hvis du f.eks. har et favoritbrand, hvis fodtøj du plejer at bruge til dit barn. 

  Ballerinasko til prinsessen

  Hvis der skal være noget ekstra fint eller feminint over looket, så er ballerinasko et sikkert hit, når det kommer til fodtøj. De tilføjer noget elegant og smukt til ethvert outfit, og de kan sættes sammen med stort set alt. 

  Sammen med en pæn kjole eller nederdel danner de et perfekt outfit til festlige anledninger, og sammen med bukser og en trøje kan de bruges til hverdag om sommeren, eller som hjemmesko om vinteren. De har mange anvendelsesmuligheder, og da ballerinasko fås i mange udgaver, kan man udvælge designet efter behov.

  Fokus på komfort

  Lige meget om det gælder tøj, fodtøj eller interiør, så har vi her hos KidsDelux altid stor fokus på komfort og kvalitet. Vi står inde for alle de produkter, som vi udvælger til vores sortiment, og det gælder naturligvis også når det kommer til ballerinasko.

  Ballerinasko har ofte en tynd sål, og hvis denne ikke er lavet i et godt materiale, er skoene ikke rare at gå i. Det er vigtigt, at der bliver passet godt på dem, for de skal bruges i mange år frem. Ved at føre anerkendte brands, sikrer vi det bedste for dig og dit barn.

  Inspireret af balletsko

  Ballerinaskoens design er inspireret af balletsko, som er de helt tynde og lette sko, balletdansere bruger. Ballerinaskoen har bare en tykkere hæl, så den kan bruges til udendørsbrug, men ellers er det tydeligt at se, hvor inspirationen kommer fra. 

  Ballerinasko fås i utroligt mange udgaver, fra ensfarvede til glimmerbesatte og med sløjfer, blomster eller anden pynt. De fleste har også en elastik eller velcrolukning henover foden for at holde skoen sikkert på plads.

  Hvis du har brug for hjælp

  Hvis du er i tvivl om f.eks. størrelse, materiale eller hvordan skoen sidder på dit barn, så er du altid velkommen i en af vores butikker, som ligger i hhv. Hadsten og Århus. Her kan dit barn prøve skoene på, og du kan få gode råd til størrelses- samt skovalg.

   

  Har du ikke mulighed for at komme ind i en af butikkerne, hjælper vi naturligvis også gerne over telefon på nummeret 71747174. Og husk, at når du køber for over 499,- giver vi dig gratis fragt, så det kan godt betale sig at slå et par ordrer sammen for derved at spare lidt penge. Vi forhandler også bl.a. sneakers og støvler, hvis det også er tid til at forny disse.

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom