30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Bukser

I denne kategori finder du vores fantastiske udvalg af busker til piger og drenge i størrelser fra 0 – 8 år. Vi går meget op i at tilfredsstille dine og dine børns behov, så derfor har vi bukser af enhver art og til enhver lejlighed. I filtermenuen herunder kan du vælge kun at se bukser til drenge eller bukser til piger eller – som de er som udgangspunkt – til både drenge og piger.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Her er bukser fra alle de populære og anerkendte brands. Ligesom du kan filtrere på bukser til drenge og bukser til piger, kan du også filtrere, så du kun får vist bukser fra de brands, du ønsker at se produkter fra. Du kan også vælge flere brands på én gang.

Bukser til børn

Bukserne du finder her, er lavet med børnene i fokus. Det er bukser, der har en pasform, så barnet kan bevæge sig og lege frit og naturligt. Hvad enten barnet ligger og sparker i kravlegården eller klatrer i træer, så kommer bukserne ikke i vejen. Det er bukser, som er nemme at tage af og på. Bukser med elastik i taljen, ribkant eller elastik ved fødderne. Alt sammen noget der skal gøre det nemt og hurtigt for dig og for dit barn at tage bukserne af og på.

Bukserne har fine detaljer, som lommer, knapper, lynlåse, bindebånd, bæltestropper osv. Det er bukser, barnet kan lide at have på.

Bukser af høj kvalitet

Samtidig er der også lagt vægt på kvaliteten. Det er bukser, der er så slidstærke, at de kan gå i arv fra storebror til lillebror, fra storesøster til lillesøster og nogle af dem er neutrale nok til også at kunne gå i arv fra storebror til lillesøster eller fra storesøster til lillebror.

Bukserne er produceret under bæredygtige forhold, og der er taget alle hensyn til miljøet, dyr og mennesker.

Noget for enhver smag

Hos KidsDelux sætter vi en ære i at have lidt for enhver smag. Derfor har vi også et varieret udvalg af bukser. Vi har bukser i alle farver fra hvide over grønne til sorte. I alle mulige nuancer – lyse, klare og mørke. Vi har bukser, der er helt ensfarvede og bukser med mønstre – plettede, blomstrede, stribede, og vi har bukser med poopulære print, som heste, mus og andre fantasifulde print.

Her er overalls, sweatpants, leggings, bukser med fødder i til de nyfødte og meget, meget mere. Hos KidsDelux kan du naturligvis også finde en bluse eller accossories, der passer til bukserne.

Besøg os i butikken, eller køb online

Kig indenfor i vores butik i Hadsten Centret eller i vores butik i Aarhus, og se og mærk alle vores skønne bukser og andre produkter, og lad gerne dit barn prøve tøjet, så I ved om det er noget for jer. Vi har åbent alle hverdage og lørdage fra kl. 9.30 i Hadsten og fra kl. 10.00 i Aarhus.

Du kan også bestille online og hente dine varer i en af vores butikker, eller få dem bragt lige til din hoveddør. Bestiller du på hverdage inden kl. 17, bestræber vi os på at pakke og sende dine varer allerede samme dag, som du har bestilt.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom