30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Butikken i Aarhus

☆ Lækker børnetøjsbutik i hjertet af Aarhus - vi byder dig velkommen med et smil hos KidsDelux i Graven 25 ☆

Den gamle Evig-glad, som er blevet en del af KidsDelux, er en kendt og vellidt butik i det gamle Latinerkvarter i Aarhus. Butikken ligger sammen med andre hyggelige butikker og Cafeer.

De varme og hyggelige lokaler, masser af plads til at tage sin barnevogn med ind. Kommer du alene så kald på os, så kommer vi ud og hjælper med at få vognen ind. Har du hele familien med så tag dem med ind - vi elsker børn.

 

Velkommen indenfor!

Butikken danner de lyse og indbydende rammer for alle vores velkendte produkter fra webshoppen, og vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig omkring størrelser og materiale. 

Er du i tvivl om, hvilke sko dit barn skal have, hjælper vi gerne med at måle barnets fødder for at finde de helt rigtige.

Susanne er butiksansvarlig og byder dig velkommen med et smil ind i vores univers af lækkert, holdbart og moderne tøj til de mindste. 

 

Butikkens åbningstider i Aarhus: 

Mandag-Torsdag: 10.00 - 17.30

Fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag: 10:00 - 15.00

 

Historien om området

Latinerkvarteret er det ældst bevarede kvarter i Aarhus, og opstod i slutningen af 1400-tallet. Her kan du finde designertøj og brugskunst til individualister i byens gamle kvarter. Hvis det ikke var for den særegne skandinaviske stemning (og det danske vejr) i byens ældste område, skulle man tro, at man befandt sig i Sydeuropa.

Latinerkvarteret har fået sit navn, efter af mange arkitekter i slutningen af 1960'erne skulle stå for en storstilet restaurering af området, og de derfor tog på studietur til Paris og forelskede sig i Venstre Seinebred.

Latinerkvarteret ligger bag Domkirken tæt ved Store Torv.

Kurven er tom