30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Butikken i Aarhus

☆ Butikken I Aarhus er nr 2 i af butikker som hører under KidsDelux ☆

Den gamle Evig-glad som er blevet en del af KidsDelux er en kendt og vellidt butik I det gamle Latinerkvarter i Aarhus. Butikken ligger sammen med andre hyggelige butikker og Caferer.

De varme og hyggelige lokaler, masser af plads til at tage sin barnevogn med ind. Kommer du alene så kald på os så kommer vi ud og hjælper med at få den ind. Har du hele familien med så ta dem med ind, vi elsker børn.

  

Velkommen indenfor!

Butikken danner de lyse og indbydende rammer for alle vores velkendte produkter fra webshoppen, og vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig omkring størrelser og materiale. 

Susanne er butiksansvarlig og byder dig velkommen med et smil ind i vores univers af lækkert, holdbart og moderne tøj til de mindste. 

 

Butikkens åbningstider i Aarhus: 

Mandag-Torsdag: 10.00 - 17.30

Fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag: 10:00 - 15.00

 

Historien om området

Latinerkvarteret er det ældst bevarede kvarter i Aarhus, og opstod i slutningen af 1400-tallet. Her kan du finde designertøj og brugskunst til individualister i byens gamle kvarter. Hvis det ikke var for den særegne skandinaviske stemning (og det danske vejr) i byens ældste område, skulle man tro, at man befandt sig i Sydeuropa.

Latinerkvarteret har fået sit navn, efter af mange arkitekter i slutningen af 1960'erne skulle stå for en storstilet restaurering af området, og de derfor tog på studietur til Paris og forelskede sig i Venstre Seinebred.

Latinerkvarteret ligger bagved Domkirken tæt ved Store Torv

Kurven er tom