30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

ByClaRa

 

Det danske børnetøjsmærke byClaRa blev grundlagt i 2013 af Pia Miller.

Hendes datter Clara, omgivelserne og naturen omkring hendes hjem på landet i nærheden af Kolding har været inspiration til det rå og enkle design med funktionel og økologisk kvalitet, som hele tøjkollektionen er præget af, og faktisk startede det hele med små mokkasiner.

Køn

Små, yndige mokkasiner til de allermindste i familien. For før Pia Miller kastede sig ud i moderskabet havde hun en karriere inden for modebranchen, hvor hun blev bekendt med den danske pels- og læderindustri, som er kendt over hele verden for sin høje kvalitet. Hendes erfaring inden for modeverdenen og et samarbejde med ortopædiske læger omkring børnefodtøj, hvor ”less is more”-filosofien ofte giver det bedste resultat, førte til ideen og designet af Pia Millers første mokkasiner. Selve udformningen af mokkasinerne har selvfølgelig ikke ændret sig siden dengang.

Fra sko til tøj

De fine, ergonomiske mokkasinerne er en hyldest til børns fødder. Lavet udelukkende af kromfrit læder (krom bruges ofte til garvning af læder og kan forårsage allergi) af fineste kvalitet. De laves i et enkelt design, der tillader børns fødder og knogler at vokse stærkt, samtidig med at de på en raffineret måde giver barnet øvelse i at holde balancen - og de er naturligvis dekoret med fine, børnevenlige detaljer.

I dag er kollektionen udvidet med slingbacks, tøj, accessories osv., og brandet har taget turen ud i overhalingsbanen og er blevet kendt af en række forhandlere rundt om i Europa.

Alt er gået meget stærkt, og derfor besluttede Pia Millers partner Thomas, sig for at give en hånd med og blive en del af succeshistorien. Hans mangeårige erfaring for at udvikle og vedligeholde sit eget firma kombineret med Pias øje for høj kvalitet og godt design er uden tvivl et godt fundament til at styrke byClaRa og forstærke forretningens ry som et bemærkelsesværdigt og interessant brand inden for børnemode.

Køb byClaRa hos KidsDelux

ByClaRas produktkatalog indeholder mokkasiner, huer og tørklæder samt shorts, kjoler og bluser. Der er noget til både drenge og piger. Alt i fineste, økologiske kvalitet, lækre farver og funktionelt design. Kvalitet der holder til at blive brugt igen og igen, og farver og design der er tidløst og vil vare ved i kommende generationer.

Mange af byClaRas produkter har Oeko-Tex Standard 100 certificering, hvilket er en garanti for, at produktet er kontrolleret og fri for sundsskadelige kemikalier. En kontrol der sikrer, at du ikke udsætter dit barn for sundhedsskadelig påvirkning fra tøjet.

Hos KidsDelux er vi stolte af at have et varieret sortiment af byClaRas produktføljeton, så du kan købe eksklusivt tøj og accessories til dit barn. Vælg mellem de mange modeller, og bestil online. Nemt og enkelt. Efter blot 1-3 dage pakker og sender vi din ordre til din adresse eller til en pakkeshop i nærheden.

 

Du og dit barn kan også besøge os i vores lækre butik i Aarhus, hvor du enten kan hente din bestilling og spare fragten, eller du kan vælge mellem vores mange modeller og prøve tøjet på barnet med det samme.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom