30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Ergobaby

Små børn har et stort behov for fysisk tryghed, og at være tæt på mor og far det første år. Derfor er en bæresele guld værd for dig og din baby. Ud over at give dit barn tryghed, får du samtidig armene fri til et eventuelt andet barn eller fx rengøringen.
Når du skal bære dit barn i en bæresele er det vigtig, at det er den bedste model, så du ikke belaster kroppen, så derfor er ergonomi og komfort noget af det allervigtigste.

Ergobaby er førende inden på bæresele-området, og er nogle af de bedste man kan finde! Der er modeller for enhver smag og Ergobabys bæreseler kan justeres, så de passer til alle kropsbygninger. Herudover er Ergobaby en langtidsinvestering, da bæreselerne kan bruges til barnet er 3 år, og kan sidde på hele fire forskellige måder i Ergobaby 360.

Vælger du en Ergobaby Original, kan baby sidde på 3 forskellige måder og blive båret i den til hele 20 kg.

Med Ergobaby nyfødt indsats, kan du bruge selen fra baby er helt nyfødt.

Ergobaby laver også svøb til de små for tryghed, da arme og ben så ikke spræller ud til alle sider.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Børn bliver båret i næsten et år, mens kvinden er gravid. Mens barnet er i livmoderen, er det varmt og sikkert, mors vejrtrækning og barnets hjerteslag er konstante følgesvende for hinanden.

Men når barnet er født, er det en helt ny verden for dem (og for mor!). Heldigvis kan vi svøbe og bære vores børn, som bringer vores små tilbage til os. Når du bærer dit barn giver det jer begge to nærhed igen, samtidig giver det barnet en lang række fordele for udvikling, både fysisk og følelsesmæssigt.

Dette kaldes det fjerde trin, da det er her du skal give dit barn en masse tryghed og omsorg. Det er her kontakten med dit barn og din partner kan blive bygget op. Da de nu har mulighed for at bære rundt på barnet. Dette er med til at opbygge stærke bånd, da kontakten opbygger tryghed. 

Fordele ved at bruge bæresele:

  • Styrker båndet mellem forældre og barn, som opretholdes ved nærhed i kontakten 
  • Barnets udvikling, både fysisk og følelsesmæssigt stimuleres ved at bære barnet. Og vidste du, at et barn der er blevet båret meget er meget mere rolig og afbalanceret i sit fremtidige liv.
  • Du kan amme dit barn undervejs, da barnet sagtens kan sidde eller ligge i selen mens det ammes.
  • Formindsker risikoen for, at barnets baghoved bliver fladt.
  • Barnet får støtte til hovedet, samtidig med, at det kan se verden.

Ergobaby hos KidsDelux

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter fra Ergobaby hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom