30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

FUB

FUB er en dansk børnetøjsproducent, der har eksisteret siden 2006. FUB designer børnetøj til piger og drenge i alderen 0 til 12 år.

Børnetøj som er moderne, tidløst, praktisk og slidstærkt. Tøjet er fremstillet af de bedste materialer uden skadelige kemikalier.

FUB børnetøj findes i en forår/sommer-kollektion og en efterår/vinter-kollektion, som er fremstillet af henholdsvis bomuld til forår/sommer og uld til efterår/vinter.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Filosofien bag at producere børnetøj, der skal indeholde fire så forskellige kvaliteter, som moderne, tidløst, praktisk og slidstærkt, opfyldes ved at designe fashionabelt tøj i neutrale, klassiske og – til tider – unisex-design, der aldrig går af mode. Samtidig med er det fremstillet i modeller og materialer, så det er behageligt for barnet at have på, hvad enten det klatrer i træer, bygger huler eller udforsker andre eventyr. Og selvfølgelig i en kvalitet, der kan holde til barnets leg og aktivitetsniveau.

Forår/sommerkollektion af økologisk bomuld

Intet mindre end 100 % økologisk bomuld er godt nok til FUB’s forår/sommerkollektion. Bomulden er ikke tilført syntetisk kunstgødning, pesticider eller andre kemikalier. Det resulterer i et bæredygtigt og helbredsmæssigt sundt resultat for både brugeren, arbejderne og miljøet.

Brugt vand bliver genanvendt, og farvestof bliver fjernet så unødvendig forurening undgås.

Produkterne er designet med faglig dygtighed og godt håndværk af kvalitetsmaterialer, der vil holde hele livet – eller i hvert fald hele barndommen.

Økologisk bomuld er hudvenligt og derfor særdeles velegnet til børn og babyer med sart hud.

Efterår/vinterkollektion af blød uld

FUB bruger kun den bedste uld til deres efteår/vinterkollektion. Fårene, som ulden kommer fra, har ikke fået modificeret foder. Ulden er ikke i produktionsprocessen blevet dyppet i skadelige kemikalier. Det bevirker at hverken mennesker, dyr, jorden eller grundvandet er blevet forurenet.

Uld er særdeles velegnet til børnetøj, da det holder dit barn varmt, samtidig med at det absorberer fugt og sved, så tøjet ikke bliver vådt, og barnet dermed ikke bliver afkølet, men holder en konstant, behagelig temperatur.

Børnetøj i skønne, naturlige farver

Alle FUB’s kreationer er fremstillet i skønne, naturlige farver – nogle er ensfarvede, nogle har striber, prikker eller lignende mønstre eller andre iøjnefaldende detaljer. 

Fælles for dem alle er, at de kan matches på kryds og tværs. På den måde kan du med kun nogle enkle beklædningsgenstande sammensætte flere forskellige udtryk, når dit barn skal klædes på. Den ene dag et par grå leggins under en blå kjole, den næste dag de samme grå leggins under en stribet bluse.

Unisex-modeller

Mange af FUB’s produkter kan bruges af både drenge og piger pga. de neutrale, naturlige farver, de er designet i. Det betyder selvfølgelig også, at tøjet nemmere kan gå i arv fra storesøster til lillebror eller fra storebror til lillesøster.

Hele tiden nyt på tegnebrættet

FUB kommer hele tiden med nye design. Nye farver, nye mønstre, nye modeller. Men stadig samme gode, gamle kvalitet. Vil du gerne følge med i, hvornår vi på KidsDelux får nye produkter hjem fra FUB og de mange andre skønne kvalitetsbrands, vi fører, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her nederst på siden.

FUB hos KidsDelux

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter fra FUB hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

Husk, du kan også altid følge os på Facebook eller Instagram

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom