30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

GoBabyGo

Fie Aspöck Jonsen startede firmaet GoBabyGo i 2013. Det gjorde hun, fordi hendes søn, Emil, der var født to måneder for tidligt, havde problemer med at lære at kravle. For tidligt fødte børn har tit udfordringer med motorikken, så andre måtte jo have samme problemer. Med det in mente gik Fie i gang med at undersøge markedet for hjælpemidler, der kunne forbedre hendes søns motorik. Men uden held. Derfor lavede hun sin egen tøjserie.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

   

  Hun læste alt, hvad hun kunne få fat på om emnet og konsulterede også motorikeksperter og børnefysioterapeuter. Alle var enige om, at udfordringen ikke var at få børnene til at kravle, stå og gå – det gør alle raske børn på et eller andet tidspunkt – men det var kvaliteten af disse fremskridt, der var interessant. Det handler nemlig om at give børnene de bedste forudsætninger for at erobre verden helt fra start af.

  En serie kravle-tøj

  Fie havde en drøm om at skabe en tøjserie, der kunne virke fremmende på Emils motorik – og andre børn som Emil – og med den viden hun havde indsamlet opfyldte hun sin drøm og udviklede de fire produkter som i dag udgør GoBabyGos kravle-serie.

  Det er de fire produkter, som serien består af. Alle udviklet til at give den bedste støtte og beskyttelse, når barnet skal kravle.

  Strømper og strømpebukser giver også støtte, når barnet skal stå og gå, da der på foden er gummidupper både oven på tæerne/foden – til når barnet kravler – og neden under foden – til når barnet står og går eller på anden måde bevæger sig på fødderne.

  Tøj-serie til alle børn

  Kravle-serien er ikke kun for børn, der er for tidligt fødte. Serien kan gavne og støtte alle børn i det daglige og forbedre deres motorik, sprog og indlæring.

  Serien er også velegnet i vores moderne hjem, hvor vi tit har fjernet væg til væg-tæpperne og har træ- eller klinkegulve i stedet. Disse glatte gulve giver ofte vores små, som skal lære at bevæge sig ved egen kraft, store udfordringer.

  Giver barnet overskud og styrke

  Gummidupperne gør barnet ”skridsikkert” og dermed modigere, så det tør udforske verden og får overskud til at lege og lære nye ting. Barnet slipper naturligvis også for en masse knubs og blå mærker, fordi det undgår en masse unødvendige fald, og du slipper for et grædende barn.

  En god motorik styrker barnet både socialt og fagligt gennem hele barndommen.

  Oeko-Tex Standard 100 certificeret

  Alle produkterne i serien er Oeko-Tex Standard 100 certificeret. Det er verdens førende sundhedsmærkning for tøj, som er testet for sundhedsskadelige stoffer. Kravene for at opnå en sådan certificering er strengere og mere omfattende end dem lovgivningen foreskriver og end andre lignende sundhedsmærkninger.

  Jo tættere på kroppen/huden tøjet er, jo strengere krav. Ligesom der også er særligt strenge krav til produkter, der anvendes til børn op til tre år.

   

  Køb GoBabyGos kravle-serie her hos KidsDelux, og giv dit barn en god start. Vi har hurtig levering og gør alt for at sende din ordre samme dag, som du bestiller.

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom