30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Hårpynt

På denne side finder du vores udvalg af fine håraccessories til pigerne.

Vi har sløjfer i alle regnbuens farver, fine hårelastikker med glimmer og print og søde hårbånd og hårbøjler til både store og små. Her er smuk hårpynt til festlige lejligheder, men også til praktisk brug, hvis håret skal væk fra øjnene mens tøserne leger.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hårtilbehør til pyntesyge piger og sportsglade tøser

Hos KidsDelux har vi et stort udvalg af hårtilbehør til alle slags piger i alle aldre! Vi har flotte hårbøjler med pynt, til når pigerne skal være fine eller gerne vil klæde sig ud, smukke skøjfer til små piger med næsten intet hår eller til store piger med langt hår, der skal sættes på plads. Men vi har også hårelastikker og hårbånd til de seje tøser, som skal have håret væk fra ansigt og nakke, når der skal leges vildt og spilles fodbold.

Hårpynt fra mange forskellige brands

Vi har hårpynt for enhver smag fra mærker som Little Olga, Soft Gallery, MarMar CPH og Sofie Schnoor. Mærkerne kan alle noget forskelligt - Little Olga laver smukke sløjfer og hårbøjler i klassisk vintage stil, hvor Soft Gallery og MarMar laver både søde og seje hårbånd med forskelligt print til piger i alle aldre og Sofie Schnoor er perfekt til de seje og rå piger.

 

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom