30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Hjelme

Der er næppe noget, der ligger os forældre mere på sinde end vores børns sikkerhed. Heldigvis behøver sikkerhed ikke være kedeligt! Det gør det også lidt nemmere at få børnene til at gå med deres cykelhjelm og huske hjelmen, når de skal ud at stå på rulleskøjter og skateboard. Endnu nemmere bliver det, når det i praksis er den samme hjelm, der kan bruges til det hele – med små smarte modifikationer. Hos KidsDelux forhandler vi de smarte EGG-hjelme, som alle er multisportshjelme, som passer til alle sportsgrene med behov for en hjem.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hjelme og sikkerhed er nok ikke det vores børn synes er allersjovest, og som voksen har du sikkert også selv følt en del kvababbelse ved at skulle være et godt eksempel for dine børn og iføre dig cykelhjelmen, når de små skulle følges til institution eller i skole på cykel. 

Samtidig er netop sikkerheden og hjelmen oftest det de kære små glemmer, når først det skal gå stærkt med at komme ud at lege eller hjem fra skole. Men sådan behøver det ikke at være. Hos KidsDelux forhandler vi nemlig hjelmel, der er både sjove og seje.

Seje hjelme der kan bruges til det hele

Vi har samlet en serie hjelme fra EGG, der kan bruges til alt lige fra cykelhjelm til cykelturen over skaterhjelm til skateboardet og seje hjelme til rulleskøjtekongerne eller – dronningerne, uanset alder. Flere af hjelmene er endda så smarte, at de anvender den samme indmad til beskyttelse af barnets hoved. Med et skift af yderskallen, kan de nemt konverteres fra at være smarte cykelhjelme med kongekrone til at være rockersej skatehjelm med hanekam og horn med tilhørende skift af mønstre, stafferinger og farver.

Masser af smart tilbehør

Samtidig øger muligheden for at skifte yderskal på hjelmen, hjelmens anvendelighed og fremtidssikrer den, fordi den ikke skal skiftes ud, hver gang barnet får nye interesser. Det er bare et spørgsmål om at vælge en anden yderskal eller ”pynte den” med nogle andre af de mange forskellige seje, søde og nuttede effekter som f.eks. kongekroner, hanekamme, horn eller solskærm.

Muligheden for at give hjelmen forskellige søde, smarte eller seje looks øger også incitamentet til at huske at få hjelmen på, og pludselig bliver det med cykelhjelmen ikke et diskussionsemne eller noget, de forsøger ”at glemme”, når først I er uden for synsvidde. Det giver dig tryghed og ro i maven ved at sende dine børn ud på veje og stier.

Den helt personlige hjelm

De hjelme du kan købe på KidsDelux er ikke kun seje på ydersiden. Indvendig giver de nemlig masser af muligheder for at tilpasse hjelmen, så den passer helt præcist til dit barns hoved og sikrer det optimalt. Det gør det muligt at personliggøre den enkelte hjelm ikke bare på udseendet, men også på pasformen.

EGG hos KidsDelux

Hollandske EGG havde akkurat børn, som nægtede at gå med hjelm i tankerne, da de begyndte at kreere de poopulære hjelme. Hjelmene personliggøres ved at vælge tre enkle ting: størrelse og farve, overtræk (skin), så I kan få det motiv eller mønster du og dit barn ønsker og sidst men ikke mindst, kan du toppe hjelmen med sjove figurer - hanekam, horn eller måske en æblestilk?

Selv siger folkene bag EGG, at de ville lave frasen "Jeg har brug for en hjelm" til "Jeg vil have en hjelm!"

Køb i webshoppen med 30 dages returret eller kom ind og prøv hjelmen i vores butik

Køber du en af vores mange supersikre hjelme i vores webshop, modtager du hjelmen i løbet af få dage og har hele 30 dages returret i forhold til de 14 dage, der er normalt andre steder.

Du har også mulighed for at besøge vores butik i Hadsten og tjekke de mange seje hjelme ud ved selvsyn. Det skal nok give dit barn et helt nyt syn på det at have hjelm på.

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom