Hjemmeklip af børn

Begynder håret at genere?

Har du ikke lige fået bestilt en tid til frisøren endnu, og begynder det lange hår så småt at genere dit barn? Der er ingen, der bryder sig om at få hår i øjnene, og særligt som barn, hvor man bare skal kunne suse derudaf og lege, er det irriterende, hvis det lange går er i vejen. Er der lang ventetid hos frisøren, og er der nødt til at blive gjort noget med det samme, kan du forsøge at klare klipningen selv.

Hvordan klipper man et barn?

Har du ikke selv den store frisør-erfaring, kan det godt ske, at du har brug for nogle gode tips til, hvordan du kan klippe dit barn. Start evt. med at se et par videoer på YouTube, så du lidt har en idé om, hvad du skal gøre, og hvordan du kan få et fint resultat. Bestik barnet med tv, slik, en sut eller noget andet, der kan gøre, at barnet sidder stille, så du kan klippe lige.

Det skal nok gå

Så længe du aldrig bare sætter en gryde over barnets hoved og klipper efter denne, skal du nok få klaret en fin klipning. I værste fald, hvis du går helt galt, kan en rigtig frisør rette op på de fleste fejlklipninger, og hvis ikke du selv tør kaste dig ud i det, kan du kontakte din frisør i Hjørring og bestille tid.