Hold den bedste børnefødselsdag i haven

Børnefødselsdage er vigtige, men det kan måske være svært at planlægge, hvad man skal lave. Vi kommer her med nogle idéer til, hvordan du sammensætter en sjov børnefødselsdag i haven.

  1. Lav en temafest og pynt op


Fødselsdage er bare lidt sjovere, hvis der er et tema. Temaet kan komme til udtryk gennem selve udsmykningen, men børnene kan også klæde sig ud efter temaet. Er Frost et hit eller er det mere populært med superheltetema? Pynt op efter temaet, så er du sikker på, at festen bliver et hit allerede fra første øjekast, når børnene ankommer.

2. Lej et festtelt i tilfælde af dårligt vejr
Det danske vejr er ofte temmelig utilregneligt. Derfor kunne det være en klar fordel at finde teltudlejning i Hillerød, eller der hvor I bor, så I ikke kommer til at bøvle med dårligt vejr. Derudover kan teltudlejning og flotte festtelte også bruges som en del af udsmykningen, da der findes mange forskellige former og farver på udlejningstelte.

3. Arranger en skattejagt

Til en hver børnefødselsdag skal der da være lidt sjov og ballade. Arranger derfor en skattejagt i haven og rundt om huset, så børnene kan hygge sig med at lede efter spor.