30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Hue & Vanter

Huer og vanter til børnene er et absolut must i det kolde Danmark! Det er jo lige før, man fryser fingrene halvdelen af året - det gamle husmoderråd om uld i alle måneder, der slutter på R, er ikke helt dumt. Hos KidsDelux finder du et varieret, praktisk og moderigtigt udvalg af huer og vanter, så dit barn har varme hænder og ører i både september, oktober, november, december, januar og februar.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Her finder du huer og vanter til børn i alle aldre og størrelser. Her er noget for både drengene og pigerne. I filtermenuen oven over produktbillederne kan du vælge, om du kun vil se huer og vanter til drenge eller huer og vanter til piger, og ved at vælge, hvilken producents produktkatalog inden for huer og vanter, du ønsker at se, kan du gøre oversigten mere overskuelig.

Moderigtige huer

Huer er ikke bare til at holde ørerne varme –  de kan også være med til at understrege en stil. Mange børn og unge – og voksne for den sags skyld – har hue på for at skabe deres egen personlige stil. Her er huerne fra byClaRa eller huer fra Soft Gallery for eksempel et hit hos de seje børn.

Babyhuer med stil

Som helt lille nyfødt baby er det ekstra vigtigt at holde hovedet varmt – både sommer og vinter. Selvom man er lille og endnu ikke har skabt sin egen stil, eller har nogen mening om mode og trends, så kan det være, at mor og far gerne have, at huen ser smart, sød eller trendy ud på babys hoved.

Derfor har vi hos KidsDelux et bredt udvalg af babyhuer, du kan vælge imellem. Der er ensfarvede huer fra neutral offwhite over lyserød til blå, huer med mønster og huer med print. 

Det er huer med god pasform, der sidder godt fast på hovedet uden at stramme eller genere, og det er huer, der er behagelige at have på, også når baby ligger og sover ude i barnevognen i alt slags vejr.

Hos KidsDelux har vi også de populære elefanthuer – både til babyer og de lidt større børn – som også er praktiske, når barnet begynder at bevæge sig mere, fordi de går helt ned omkring hals, hage og nakke - og holder børnene helt varme.

Tubes

Endelig har vi også et udvalg af de populære og smarte tubes – eller rør, som de også kaldes. De kan tages om halsen som et tørklæde, og når det begynder at regne eller blæse, kan det trækkes op omkring nakken og baghovedet og på den måde både beskytte hals og hoved mod regn og kulde.

Vi udvider sortimentet

Moden skifter, og vi følger med. Vi får hele tiden nye varer hjem og sælger ud af de ”gamle”. Hvis du også vil være med på moden, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så giver vi dig besked, når der kommer nyt hjem, og når vi har gode tilbud.

Huer og vanter hos KidsDelux

Hos KidsDelux kan du købe stilrene, vilde, søde, seje, smukke og selvfølgelig varme huer og vanter fra blandt andet Soft Gallery, byClara, Joha, FUB, MP, Mini Rodini, Marmar, Liewood, Huttelihut og Didriksons.

Køb huer og vanter online

Hos KidsDelux kan du bestille huer og vanter hjemme i ro og mag, så sender vi dine varer lige til din hoveddør. Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores butik i Hadsten eller i Aarhus.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom