30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Ingenuity

Ingenuity er geniale stole til de små fra 4-48 måneder!

De multifunktionelle stole fra Ingenuity kan bruges som sædeforhøjer, så du kan have den med på farten, i stedet for at skulle have en helt højstol med. 

Stolene kan også bruges på gulvet, så det lille barn kan sidde med støtte og godt oprejst.

Stolene har en indbygget bakke, så du kan slappe af omkring måltiderne, da mad og væske forbliver på bakken, og bakken er nem at rengøre.

Ingenuity er kendt for deres multifunktionelle møbler til småbørn, som har forældrene for øje i form af at gøre det lettest muligt at have små børn - så du har overskud til alt det sjove!

Køn

Ingenuity hos KidsDelux

Hos KidsDelux finder du Ingenuity sæder i tre forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst ind i dit hjem. Stolene har tre-punktsseler, så dit barn har bedst mulig sikkerhed og et aftageligt skumfyldssæde, så dit barn får maksimal komfort.

Stolene er meget praktiske, da de ikke fylder så meget, hvis de skal med på besøg eller i sommerhus. 

Stolene sættes blot ovenpå en almindelig stol, og voila - dit barn kan sidde til bords med resten af familien.

Interiør og praktik hos KidsDelux

Hos KidsDelux forhandler vi meget fint interiør til børneværelset. Vi går op i, at det skal være godt for miljøet, godt for dit barn, til at holde ud at kigge på og så skal det være praktisk og gøre jeres hverdag som familie lettere.

Ingenuity hos KidsDelux

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter fra Ingenuity hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

Velkommen inden for vore døre i Latinerkvarteret

Du er altid mere en velkommen inden for vore døre i Graven i Aarhus C, vi står altid til rådighed for at hjælpe og guide dig.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom