30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Jeans

Der er ikke noget mere slidstærkt, all-round og stilede end et par jeans – eller cowboybukser, som vores forældre kaldte dem. De fås i mange forskellige design, korte som lange og i alle mulige farver. Hos KidsDelux har vi samlet et udvalg af cool og praktiske jeans til både drenge og piger. Tjek dem ud her på siden eller i vores butikker, enten i Aarhus eller i Hadsten

Køn

Jeans er superpraktiske og ekstremt slidstærke. De er på alle måder ideelle til børn, ligegyldigt hvor aktive de er. For et par gode jeans kan holde til det meste - både turen op i et træ, en halv dag på gyngerne, rutsjebanen og alle de andre legeredskaber eller en tur i sandkassen. De kan da sagtens blive beskidte, men jeansstof er ikke nær så sart som mange andre tekstiler, og kan sagtens tåle vask. Vidste du, at jeans engang kun blev brugt som arbejdsbukser, netop på grund af slidstyrken?

Så hvad kan næsten være mere ideelt som bukser til dit barn end netop jeans. Tilmed fås de i dag i mange forskellige farver, ikke bare den gode, gamle og meget klassiske denim-blå, der var standardfarven på jeans, dengang de hed cowboybukser.

Vores jeans er alle med stretch, så dit barn kan bevæge sig helt frit, når hun eller han fiser rundt.

Jeans til drenge og piger

Hos KidsDelux har vi selvfølgelig fundet de bedste og mest ansvarlige og miljøbevidste producenter af jeans til både drenge og piger. Jeans kan være lige så nuttet og sødt designet som andet pigetøj. Meget af drengetøjets sejhed kommer oftest fra netop nogle cool udseende jeans, med samme pasform som teenagedregenes.

Jeans er populære hos de fleste børn, da I som forældre kan slappe meget mere af, og lade barnet lege og gør sig beskidt, fordi I ved, at deres bukser kan holde til det meste, og ikke er svære at gøre rene igen.

Så når de gode jeans kommer på, kan legen for alvor begynde!

Det sikre valg – også tidligt i livet

Jeans er på mange måder det sikre valg - også tidligt i livet, hvor især bukserne er mere udfordret, fordi barnet måske ikke har lært at gå helt sikkert endnu, eller hvor der stadig kan ske små uheld, efter bleen er smidt. Her er et par jeans også mere tilgivende end andre, mere sarte stoftyper.

Jeans hos KidsDelux

Hos KidsDelux har vi et lækkert udvalg af jeans i den bedste kvalitet til dit barn. 

Jeans med 30 dages returret

Så der er masser af gode grunde til at gå på jagt efter dit barns næste par jeans her på siden. Og så har vi endda altid hurtig levering, og giver 30 dages returret på alle varer købt på vores webshop. Det er dobbelt så lang tid, som de fleste andre webshops med børnetøj tilbyder.

Du kan også komme forbi vores flotte butik i Hadsten eller i Aarhus og se nærmere på de mange forskellige jeans. Så kan de prøves med det samme, så du slipper for eventuelt at skulle returnere de jeans, der ikke passede alligevel.

 

Husk at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så får du både nyheder og gode tilbud fra os som en af de første!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom