30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Joha

Det danske mærke Joha er Skandinaviens største producent af uldundertøj og nattøj til babyer og børn. Virksomheden blev grundlagt i 1963, og er med deres kompromisløse kvalitet, den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design også et af Skandinaviens mest populære mærker. Joha var de første til at starte en produktion af uldundertøj til børn, og har gennem 50 år produceret og forbedret det. Joha har stået i spidsen siden starten, både hvad gælder kvalitet og design.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Uld har en række helt unikke egenskaber, der gør materialet optimalt til beklædning. Uld har en isolerende effekt, når det er koldt, og det holder varmen ude under høje temperaturer.

Uld er svedabsorberende og kan optage helt op til 40 procent af sin egen vægt, hvor bomuld til sammenligning kun optager 8 procent. Derudover er uld skånsomt mod huden – og for særligt følsomme hudtyper, som ikke så godt tåler uld, har Joha udviklet en særlig kvalitet med uld på ydersiden og bomuld på indersiden. 

Johas uldundertøj

Johas uldundertøj er med alle de bedste kvaliteter fra ulden, noget af det bedste til din baby eller de større børn i vintertiden. Med ulden tæt til kroppen får dit barn det optimale ud af uldens egenskaber, og så er det smart til de lidt større børn, så de kan have det under noget smart tøj. Uldundertøjet er perfekt til det lille barn som ligger ude og sover i barnevognen, så de holder sig varme udenfor i de kolde måneder.

Udetøj fra Joha

Hos KidsDelux finder du også Johas populære ulddragter, som er perfekte som køredragter i eksempelvis barnevognen eller bilen. Ulddragten fås med både knappelukning eller med lynlås i begge sider, hvilket gør det nemt og bekvemt at få dit barn ud af dragten og i dragten. Alt Johas udetøj- og tilbehør fås i en lækker mørkegrå farve, som passer til det hele, holder sig fint og er enormt praktisk i forhold til skidt og snavs.

Tilbehør fra Joha

Johas lækre og varme og vindtætte elefanthuer er perfekte til en tur i cykelsædet- eller vognen, elefanthuer som bare varmer til barnevognen, og som er gode, hvis du har en vildbasse som fiser rundt, og hurtigt bliver varm. Til de helt små, har vi også fine Joha-kyser i uld/silke med blonder til pigerne, eller lune uldkyser i rib til både drenge og piger. Johas dejlige varme uldvanter holder de små hænder varme, når frosten bider i huden og Johas kørefutter er et varmt, behageligt og praktisk alternativ til de små fødder, som endnu ikke bruger sko. 

Silke og uld

Til de lidt kølige dage, eller til de varme babyer og børn, har Joha lavet en uld/silke-sammensætning, som er silkeblødt og varmt, men som ikke varmer helt så meget som uld. Hvis du har et barn, der har det meget varmt i uld på kølige nætter, så er uld/silke et rigtig godt alternativ. Uld/silke finder du både i heldragter og bodyer med et smukt hulmønster, eller hvis man er til det mere enkle med et flot ribmønster.

Joha hos KidsDelux

Hos KidsDelux har vi et stort udvalg af Joha i forskellige farver og styles. Vi forhandler både udetøj, undertøj, dragter og tilbehør fra Joha. Du er mere end velkommen indenfor hos os i vores butik i Aarhus C. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til det køb, der passer allerbedst til dig og dit barn.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom