30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Jupiduu

Jupiduu producerer eksklusive rutsjebaner, Gyngeheste samt Vipper til børn fra 1 til 4 år og når vi siger eksklusive, mener vi det. Designet er enkelt, funktionelt og kvaliteten i top. Jupiduu er designet til at holde og give dit barn og dets jævnaldrende venner mange timers god leg! Bestil dit barns Jupiduu rutsjebaner online i dag med hurtig levering.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Jupiduu legetøj er tysk kvalitet hele vejen igennem. For da brødrene Ken og Kai skulle finde en indendørs rusjebane til en af deres fælles venners døtre, var udvalget nedslående. Det bestod på nær en enkelt svensk model udelukkende af billige plastikrutsjebaner, der næppe kunne holde til alt for aktive børns ivrige leg.

  Men da brødrene inderligt ønskede at give vennens lille datter en god, solid rutsjebane, hun kunne lege på i sit værelse på regnvejrsdage, måtte de jo selv i gang med at bygge en velegnet en af slagsen. Samtidig kunne børnene så slippe af med noget af al den plastik, som brødrene bestemt ikke mener er sundt for dem.

  Solidt legetøj i bæredygtigt træ

  Med hjælp fra produktdesigneren Ralf Scheel, der dengang selv havde en lille datter, fik de designet det, der i dag sælges over hele verden: Jupiduu rutsjebaner i træ fra bæredygtige skovbrug.

  Designet er meget enkelt og solidt. Det betyder, at en Jupiduu rutsjebane altid står godt fast, uanset hvor vild legen bliver. Samtidig er de ikke tungere, end at de er nem at flyttes rundt med efter behov. Så kan legen også forlægges til stuen eller køkkenet, hvis det kunne være sjovt.

  Leverandør til det engelske kongehus

  At Jupiduu rutsjebaner hurtigt blev berømte, vidner en af de mest fornemme ordrer om, som brødrene har modtaget. Den kommende kronprins til den engelske trone, lille Prins George, søn af prins William og Kate, fik nemlig en Jupiduu rutsjebane foræret på sin 1 års fødselsdag – bestilt af de stolte forældre direkte fra fabrikken.

  Historien gik verden rundt og blev omtalt hos både CNN, CBS og mange andre internationale tv-kanaler og nyhedsbureauer. Det fik for alvor salget af Jupiduu rutsjebaner til at eksplodere. For hvilke forældre ønsker ikke at kaste lidt royal glans over deres sønner og døtre.

  Verdens dyreste indendørs rutsjebane

  Jupiduu legetøj er produceret efter stolte håndværkstraditioner og leveres i lakeret træ lige til at samle. Kvalitet og design er i top. Alle rutsjebaner, vipper og Gyngeheste er i samme design, men kan købes i forskellige farver, så der også er en, der passer til netop jeres barn.

  Men en enkelt udgave af Jupiduu rutsjebanen, gyngehesten skiller sig ud for alvor ud fra resten. Den er belagt med 24 karat guld på vangerne. Prisen er naturligvis derefter, men hvis kun det bedste er godt nok til dine børn, er denne udgave det helt oplagte valg.

   

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom