30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Kjoler

Hos KidsDelux finder du en masse fine og festlige kjoler til enhver lejlighed! Vi har alt fra den bløde og praktiske hverdagskjole til de pompøse eller stilrene syles. Uanset hvilket look dig og dit barn går efter og ligegyldigt hvilken anledning kjolen skal bruges til. Herunder finder du vores udvalg i kjoler, du er også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker - vi tager imod dig med et smil.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Vores kjoler i alle størrelser. Kjoler til den helt lille, der endnu knapt kan kravle eller gå og helt til de store skolepiger på 8-9 år.

Kjoler fra populære brands

Hos os finder du alle de populære mærker – MarMar CPH, émile et ida, En Fant, Lucky no. 7, Soft Gallery og mange mange flere. Vi har styles i alt fra seje hverdagskjoler til de store piger til bløde behagelige farver til den lille ny.

Du kan vælge kun at se kjoler fra de producenter, du synes bedst om ved at bruge filtermenuen øverst på siden, lige over produktbillederne.

Bæredygtig produktion

KidsDelux handler kun med producenter, der har miljøet og naturligvis barnet i fokus. Det betyder, at du hos os kun finder kjoler, der er fremstillet under bæredygtige forhold – altså efter metoder der tager størst muligt hensyn til miljø, dyr og mennesker fra start til det færdige produkt.

Samtidig har kjolerne en pasform og kvalitet, der gør, at dit barn føler sig godt tilpas i kjolen, har god bevægelsesfrihed, og at kjolen er slidstærk nok til at blive brugt igen og igen selv ved aktiv leg.

Stort udvalg af pigekjoler

Der er naturligvis kjoler, der er beregnet til leg, og kjoler der mere er til fin brug. For her er alt fra den praktiske tunika eller sweat dress, hvor pigen kan have et par jeans eller leggings under, over den seje, behagelig kjole, der er nem at trække over hovedet og så bare ud at lege, til den yndige prinsessekjole med flæser og blonder.

Ligeledes kan du finde kjoler i næsten alle farvenuancer fra neutrale grå og lyse pastelfarvede over piget lyserød til blå og sorte. Nogle er ensfarvede, andre har flotte, klassiske mønstre – som prikker og striber – og andre igen har moderne og fantasifulde print – som tekst og figurer.

Køb pigekjoler online

Det er sådan en rigtig mor-datter-ting at shoppe tøj sammen. Så hvis din datter har alderen til det, så tag hende med på råd. Sæt jeg sammen, drik en kop kakao, og spis en bolle, og kig så på alle de skønne kjoler her hos KidsDelux, og find kjoler, som passer til din datters stil og personlighed.

Bestiller I inden kl. 12 på hverdage, gør vi alt, hvad der står i vores magt for at få pakket og sendt varerne samme dag. Når I ikke at bestille før kl. 12, så pakker og sender vi først mulige hverdag.

Kom ind og se vores udvalg af smukke kjoler hos KidsDelux

I kan også besøge os i vores butik i Hadsten Centret eller i Aarhus. Her kan I se og røre tøjet og din datter kan prøve de smukke kjoler, inden I bestemmer jer. Det er også muligt her på KidsDelux.dk at bestille varer til afhentning i en af vores butikker.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom