30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Leggings

Leggings er nemme og praktiske, fordi de hverken skal knappes eller have spændt livrem – hverken når de skal på eller af. Det gør dem til et godt valg til de mindste både drenge og piger. Til de større piger, er det et ligeså oplagt valg, da leggings også er en naturlig del af de fleste mødres garderobe. Køb bløde, bahagelige og smarte leggings med 30 dages returret her på siden eller besøg vores butik i Hadsten eller Aarhus, hvor vi altid er klar til at tage imod dig med et smil.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Leggings har været en del af klædedragten i århundreder – både til mænd og kvinder. Leggings var især populære hos mændene op gennem renæssancen, hvor de var en fast bestanddel af den meget pompøse, mandlige beklædning. Siden har kvinderne stort set overtaget brugen af leggings, i hvert fald så længe vi taler voksengarderoben.

Leggings til børn i alle aldre

Til børn er leggings det nemme, praktiske og behagelige alternativ til bukser til både drenge og piger. Især imens de små stadig går med ble, eller når de lige er holdt op. Leggings er også meget nemmere at få på for de små end bukser, da der hverken er lynlås, knapper eller bælter at slås med. Det er bare at tage dem på og trække dem op – når man først har fået vendt fødderne rigtigt og fået styr på ret og vrang.

Leggings i alle størrelser, farver og design

Hos KidsDelux har vi samlet et stort udvalg af leggings fra de mange forskellige brands, som vi sælger her på shoppen. Her er leggings i størrelser fra nyfødt og op til barnet fylder 8-10 år. 

Vi har leggings i alle farver og design – og i alle former for materialer. Her er alt lige fra tynde leggings, dit spædbarn snildt kan sove til middag i udendørs på en sommerdag og til varme leggings, der kan bruges som erstatning for bukser selv på en blæsende og kold vinterdag.

Vi har naturligvis både unisex leggings og leggings til piger og drenge. Hver især med de særlige prints, der er ved produkterne fra de forskellige brands, vi sælger. 

Leggings med god samvittighed

Fælles for alle vores leggings er, at de ligesom alle vores andre produkter, er nøje udvalgt på grund af den miljøansvarlige produktion og anvendelsen af materialer og farver, der er fri for giftstoffer og kendte allergener.

Det betyder, at du som forælder kan vælge en hvilken som helst af vores mange leggings med god samvittighed – både over for miljøet og for dit barn.

Hurtig levering og 30 dages returret

Køber du leggings eller nogle af vores andre lækre produkter hos KidsDelux, er du altid sikker på hurtig levering. Samtidig er du sikret hele 30 dages returret. Det er dobbelt så meget, som alle andre steder!

Du kan også vælge at lægge vejen forbi vores flotte butik i enten Hadsten eller Aarhus. Vores butik i Hadsten ligger lige ved stationen med masser af parkeringsmuligheder, og vores butik i Aarhus ligger i hyggelige, historiske omgivelser i Latinerkvarteret.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk besked, hver gang vi får nye leggings og andet børnetøj i webshoppen og butikken eller har et godt tilbud til dig. Tilmeld dig her!

 

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom