30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Liewood

Danske Liewood er baseret i København og har dybe rødder i den nordiske designtradition. Liewoods delikate farver gør det behageligt og tidsløst, og med deres søde børnevenlige motiver, er de populære hos børn såvel som forældre. Med Liewoods fine designs kan baby slappe af i rene farver, som giver et roligt look på børneværelset.

Hos KidsDelux kan du få alt fra sjove badekåber og vaskeklude, som gør badetid sjov, til dejligt blødt sengetøj og bamser, der spiller søde vuggeviser, når dit barn skal sove.

Liewoods stilrene design og minimalistiske stil passer perfekt ind i danske hjem med rene linjer og afdæmpede farver.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Se vores store udvalg af Liewood produkter

Hos KidsDelux har vi et stort udvalg af Liewood. Vi har alt til sengetid, pusletid, legetid og badetid - bløde vattæpper, sengetøj og sengerande med søde prints der er kendetegnende for Liewood, bløde pusleunderlag, fine stofbleer til piger og drenge, sødt legetøj til de små, sjove vaskeklude og badekåber - alt hvad man kunne tænke sig at få brug for.

Liewood GOTS

Liewood bruger kun de bedste produkter og materialer og er med deres GOTS-certificering med til at skåne miljøet for skadelige stoffer og er dermed i 100% økologisk kvalitet. GOTS står for Global Organic Textile Standard, dette betyder, at alle Liewoods produkter er gode for både dit barn, dig og miljøet - Liewood går ikke på kompromis med kvaliteten.

Liewood i økologisk bomuld hos KidsDelux

Hos KidsDelux finder du lige, hvad du har brug for af interiør fra Liewood til dig og dit barn. Vi har sengetøj, huer, tæpper, sengerande, spilledåser, vaskeklude, tasker, uroer mm. alt sammen med sødt print med både dyr, prikker eller endda små papirsfly. Alt er i den lækreste, økologiske kvalitet i dejlige, neutrale farver. Bestil Liewood hos KidsDelux online, vi har altid hurtig levering, eller kom ind og se vores udvalg af Liewood og mærk den lækre kvalitet.

Liewood hos KidsDelux

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter fra Liewood hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom