30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Little Olga

 

Little Olga er hårbånd, hårsløjfer, blomster og andre former for accessories til din lille piges hår. Alle hårsløjfer fås i tre størrelser og uanset om du vælger sløjfer, hårbånd eller nogle af de andre smukke håraccessories, får du smukke og farverige kvalitetsprodukter, hvor hvert eneste har sit eget, helt unikke udseende.

Materialerne og udførelsen vidner om, at her kommer et barn, hvis forældre går op i, at barnet kun har det bedste! Køb Little Olga hos os!

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Skal din lille pige tage sig allerbedst ud eller er lejligheden speciel og kræver, at I alle sammen møder op i jeres stiveste puds? Så skal du vælge de smukke hårbånd, hårsløjfer eller blomster til håret fra danske Little Olga. 

Hvert eneste af deres helt unikke og virkelig smukke produkter emmer af kvalitet, god smag og stil. De forskellige sløjfer og bånd er udført med en akkuratesse og et håndelag, der vidner om, at folkene bag Little Olga går op i at udvælge de bedste, mest komfortable og holdbare materialer. Samtidig vidner det om godt håndværk og høj kvalitet fra i hele produktionsprocessen.

Som en særlig Little Olga-detalje, fås alle hårsløjfer i tre forskellige størrelser på 5, 8 og 10 cm. Perfekt til både fletning, rottehaler og hestehale.

Olgas oldebørn står bag

Visionen for Little Olgas hårsløjfer og -bånd er at skabe en række produkter i et simpelt og unikt design, der med enkle detaljer og i god kvalitet, kan sælges til overkommelige priser. Produktserien rummer også hårelastikker, sixpences og butterflies.

Bag mærket Little Olga står Olgas Oldebørn, der er en tøjbutik i Aalborg, som ejes af Lene Albeck Gadegaard. Produkterne er designet af bl.a. Nana Sofie Hostrup Juul og Ditte Kjær Horsbøl Sørensen.

Dansk og nordisk design i kvalitetsmaterialer

Det danske ophav ses da også tydeligt i de mange hårbånd, hårsløjfer og andre hårsmykker, ligesom designarven fra den nordiske designtrend ikke lader sig fornægte i hverken materiale-, farve- eller andre valg. De mange forskellige produkter henter inspiration i forskellige tidsaldre og geografiske områder, lige fra Charlestontidens elegante sorte, grå og hvide hårbånd til 1960’ernes hippietid. 

Det hele præsenteres i stilrene, stilsikre og helt utroligt flotte hårbånd og -sløjfer, der altid bør ligge klar til særlige lejligheder, hvor der er brug for at sætte prikken over i’et. De flotte og søde håraccessories kan også sagtens bruges i hverdagen, hvor de vil højne ethvert outfit og give din lille pige mulighed for at vise, hvem hun virkelig er.

Blomster til håret

Little Olga fører også et stort udvalg af hårelastikker og -klemmer med farverige blomster. De er det stilsikre og smukke valg til håret, uanset om det lange hår skal holdes væk fra øjnene eller der er brug for en fuldendt afslutning på fletningen eller det nødvendige hold på rottehalerne. 

Du kan ikke undgå at smile, når du ser hende med de smukke blomster i håret – og både hårsløjfer og hårbånd har nøjagtig samme virkning.

 

Vælg selv mellem de mange smukke Little Olga accessories her på siden og nyd godt af vores hurtige levering og altid smilende kundeservice.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom