30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

MarMar CPH

 

MarMar Copenhagen er enkelt og stilfuldt børnetøj i et bevidst nedtonet, nordisk design. Fokus ligger på kontrasterne mellem f.eks. tøjets farve og print, men kan også spille ind på andre måder som f.eks. gammelt og nyt, land eller by, luksus eller praktisk eller noget helt fjerde. Se de mange spændende kreationer, og husk at vi altid har 30 dages returret på varer købt i vores webshop.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

MarMar Copenhagen skaber børnetøj til piger og drenge fra baby til 14 årsalderen. Ligesom kontrasterne og den bevidst nedtonede farvepalet, er komfort en essentiel parameter i alle deres kollektioner. Det gør det muligt for ungerne at opleve verden på deres egne præmisser.

Samtidig gør den gennemgående røde tråd i designet det nemt at kombinere forskellige udtryk, alt efter om man skal være pæn til familiefesten eller sej på legepladsen. Det samme stykke tøj kan indgå i mange forskellige kombinationer, uden at det kommer til at se forkert ud eller skiller sig uheldigt ud fra resten af klædedragten.

Miljøbevidst produktion hele vejen igennem

Miljøbevidsthed og bæredygtighed er andre vigtige parameter I MarMar Copenhagens produktion. Så vidt muligt produceres alt tøj i øko-tex certificerede tekstiler og der bruges kun naturlige farver. Samtidig vælges der producenter, der ligger så tæt på Europa og Danmark som muligt, for derved at mindske det miljømæssige fodaftryk fra transporten.

Så du kan roligt ekvipere både drenge og piger med tøj fra MarMar Copenhagen med god miljømæssig samvittighed. Samtidig slipper både du og ungerne for allergiske og andre uheldige reaktioner.

Kvalitetsdesign siden 2008

Bag mærket MarMar Copenhagen står designeren Marlene Anine Holmboe, der er uddannet fra Danmarks Designskole. Efter færdig uddannelse brugte hun nogle år på at designe børnetøj for flere forskellige store, danske børnetøjsmærker, inden hun i 2008 kastede sig ud i at sælge egne kreationer under navnet MarMar Copenhagen.

Mærket slog hurtigt an og i dag sælges MarMar Copenhagen både herhjemme og flere steder i udlandet. Hvert år barsler MarMar Copenhagen med to nye kollektioner, henholdsvis forår/sommer og efterår/vinter. 

Hver kollektion er bygget efter de samme principper med nedtonede farver, kontraster og komfort. Så selv om hver kollektion følger de generelle tendenser i børne- og ungdomsmoden, kan tøj fra de nyere kollektioner stadig kombineres med tøj fra tidligere kollektioner, uden at det ser forkert ud.

Køb MarMar CPH online eller i vores butik

Vil du være blandt de første, der får nyhederne fra MarMar Copenhagen og vores mange andre lækre kvalitetsbrands, så tegn abonnement på vores nyhedsbrev her.

Tjek de mange smukke og skønne bluser, kjoler, bukser, bodystockings og andre lækre stykker tøj fra MarMar Copenhagen ud her på siden. Køber du MarMar Copenhagen fra vores webshop, får du hurtig levering og har hele 30 dages returret!

Har du spørgsmål til nogle af produkterne, så kontakt os pr. mail eller telefon. Mail og telefonnummer finder du her sammen med vores adresse.

 

Har du brug for at tage de mange flotte kreationer nærmere i øjesyn, før du køber, så læg vejen forbi vores flotte butik i Latinerkvarteret i Aarhus C.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom