30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Meraki

Meraki er danske velvære- og livsstilsprodukter til børn og voksne.

Produkter der skaber skønhed i dit hjem og velvære til din krop og sjæl. Et unikt univers inspireret af skandinavisk æstetik og fremstillet af gode og naturlige ingredienser fra naturens eget skattekammer.

Det er produkter, der har milde, nærende og aktive ingredienser, der er udvalgt udelukkende på grund af deres egenskaber og dokumenterede virkning samt deres naturlige dufte.

Køn

Her er der ikke tilsat kemikalier og kunstige, skadelige ingredienser. Det er rene produkter, for alt i Merakis produktkatalog er baseret på rene og enkle principper, og Meraki bestræber sig på at bruge naturlige parfumer, basisolier og vitaminer, der er økologiske.

Uden sundhedsskadende kemikalier

Merakis produkter indeholder således ikke

  • Parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer
  • Farvestoffer
  • SLS
  • Parfume

Parabener er en fælles betegnelse for en gruppe af seks konserveringsmidler, som kan være hormonforstyrrende. Der gøres kun brug af mild konservering i Merakis produktportefølje.

Der tilsættes heller ikke kunstige farvestoffer, som kan være skadeligt for både miljø og menneske, så produkterne har deres naturlige, neutrale farve.

Sodium Lauryl Sulfate (SLS) findes i rigtig mange – faktisk de fleste kommercielle – produkter, så som shampoo, sæbe og lignende. Det får produktet til at affedte, skumme og rense. SLS kan give hudirritation, skader på hårsække og øjenskader. Det kan endvidere forårsage varige skader for lever, hjerte og hjerne, og det er giftigt for miljøet.

Merakis produkter er heller ikke tilsat kunstig parfume, men får sin velduft fra æteriske olier af høj kvalitet.

Det er vegansk hudpleje med sjæl, kærlighed og kreativitet.

Alt til badet hørende

I Merakis produktserie finder du alt, hvad hjertet kan begære inden for ansigts-, hånd-, krops- og hårpleje – shampoo, læbepomade, balsam, svampe, vatrondeller og så fremdeles – samt accessories til badeværelset, køkkenet og sminkebordet – spejle, børster, kamme, duftlys samt toilettasker, håndklæder og lignende.

Noget for enhver

Og der er noget for enhver. F.eks. kan du få hudplejeserierne i flere duftvarianter. Det gælder både håndcreme, sæbe, bodyshampoo samt bodylotion. Hårshampoo og balsam findes naturligvis til forskellige formål – tørt hår, skadet hår, normalt hår osv. 

Duftlysene fås også i flere duftvarianter – hvid te og ingefær, sandeltræ og jasmin, figen og abrikos er bare nogle af dem – og med forskellig brændetid. Den holdbare med 35 timer og den kortere med 12 timer.

Effektiv balsam

Har du eller dit barn problemer med tør hud, kan vi varmt anbefale Merakis balsam. Den er naturligvis 100 % økologisk. Den er plejende og fugtgivende og beskytter og heler tør og skadet hud. Den indeholder naturlige ingredienser – tidselolie, sheasmør og E-vitamin.

Den kan bruges mod eksem, til lindring og heling af en rød babynumse, mod sprukne og tørre læber, til neglebånd, albuer, fødder og hænder. På hænder og fødder kan du lade den virke natten over, hvis du tager henholdsvis bomuldshandsker eller -strømper på.

 

Hos Kidsdelux går vi altid efter miljørigtige og sikre produkter til dig og dit barn. Bestil online og få leveret 1-3 dage efter, eller hent det i vores skønne butik i Hadsten lige ved siden af stationen.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom