Modulbyggeri velegnet til institutioner

Undgå institutionsbyggeris hovedpine

Lige gyldigt hvor eller hvornår er byggeord og -larm ikke de varmet velkomne gener i dagligdagen. Vi har sikkert alle prøvet at have nogen i opgangen til at bygge om med fuldt tryk på dagen lang. Et almindeligt byggeri kan ofte vare længe og have lange perioder med rod og larm. Selvom det naturligvis er generende at have byggerod i hjemmet, er det næsten værre at skulle leve med på arbejdspladsen, og i institutioner hvor børn og unge dagligt skal begå sig, skal et byggeri helst gå så hurtigt som muligt.

Netop derfor er modulbyggeri yderst velegnet til institutioner, der hurtigt får brug for mere plads på matriklen, og for hvem en kort byggeperiode har stor betydning.

Fordele ved modulbyggeri

Med modulbyggeri får du hurtigt mere plads, hvad end det er til nye klasselokaler, ekstra toiletter, værksteder eller noget helt andet. Modulerne, der bruges til modulbyggeri, er som regel produceret i en tør hal indendørs, så materialerne er beskyttet mod fugt vand, hvilket ellers kan være besværligt ved et almindeligt byggeri i efteråret. Dermed er alle materialerne i perfekt stand og giver derved et godt og sundt indeklima i de færdige lokaler. Et godt indeklima er specielt vigtigt i institutioner, hvor børn og unge dagligt bruger mange timer, og hvor det er vigtigt med rammer, der fordrer koncentration.