30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

MP Denmark

 

MP Denmark designer moderigtige strømper, strømpebukser og leggings til børn og det har de gjort i snart 80 år. Firmaets adelsmærke er perfekt pasform og et behageligt miljø for foden at opholde sig i – og at værne om miljøet gennem en miljørigtig og bæredygtig produktion. Derfor anvendes der øko-tex garn til alle deres strømper og strømperne er så holdbare, at de nemt går i arv til næste barn i rækken. Køb her med 30 dages returret!

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

MP Danmark er næsten historien om Mads Skjern om igen. I beskedne kælderlokaler i bedstemoderens ejendom i Herning, starter iværksætteren Martin Pedersen med en enkelt strikkemaskine sin karriere som tekstilfabrikant i 1937. Faderen der var landmand, var skeptisk over sønnens projekt.

Men allerede i 1938 bliver aktieselskabet Martin Pedersen A/S en realitet og han bygger sin første fabrik i Tjørring lige uden for Herning og allerede i 1943 bygger han en større. Op gennem 1950’erne og 1960’erne vokser fabrikken og da Martin Pedersen dør i 1976 tager sønnen Poul over. Året efter får de et hit med en nyudviklet kollektion af strømpebukser, T-shirts og trøjer til børn.

I 1980 bygges første etape af den nuværende fabrik og året efter kommer de første computerstyrede strikkemaskiner til. Op gennem 1980’erne udvides markedet fra kun at omfatte Skandinavien og til resten af verden og da virksomheden fylder 50 år i 1987 eksporteres over halvdelen af produktionen.

Strømper, strømpebukser og leggins til børn – og deres mødre

I dag næsten 80 år senere er virksomheden ikke længere ejet af familien Pedersen. Men den er kendt verden over for sin store kollektion af strømper, strømpebukser og leggins til børn – og faktisk også til deres mødre. Men dem sælger vi ikke her på KidsDelux.

Til gengæld fører vi et stort udvalg af deres strømper og leggins til børn. De er designet, så de kan tåle at blive brugt af børn, uanset om det er babyer, børnehavebørn med krudt i numsen eller teenagere med fuld fart på.

Perfekt pasform og ultimativ komfort

Uanset hvor dit barn er, er det sikret strømper med perfekt pasform, der kan holde sig oppe og sidde tæt til foden hele dagen. Komforten er i top og de særlige stofkombinationer tillader foden at ånde og sikrer, at tær og fødder holder en konstant temperatur dagen igennem. 

Derved undgår barnet f.eks. at blive kold om fødderne, når gummistøvlerne kommer af efter en tur på den regnvåde legeplads, ligesom fodsved og sure tær er helt utænkelige, selv efter at fødderne har været lukket inde en hel dag i sneakers.

Miljøbevidst og holdbar

Alle strømper er produceret af økotex-certificeret garn og holdbarheden er i top. Således er det ikke ualmindeligt at strømperne kan gå i arv fra det ene barn til det næste. Det er da bæredygtighed, der er til at forstå.

Køb online med 30 dages returret

 

Køber du MP Denmark strømper og leggins fra vores webshop, får du dem hurtigt leveret og har hele 30 dages returret. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik i Aarhus C og se kvaliteten af MP Denmarks strømper og leggins ved selvsyn.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom