30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Noé & Zoê Berlin

 

Tidløse, eviggrønne mønstre, enkle, klare farver med gode kontraster og unikke print og komfortabel pasform er det, der bedst kan beskrive børnetøjet fra Noé & Zoê i Berlin. Samtidig afslører det stifterne af mærkets ophav som kreatører af kostumer til både film og teater. Hos KidsDelux fører vi et bredt udvalg af mærkets lækre baby- og børnetøj, der fås i størrelser fra 6 måneder og op til 6 år.

Køb online og hent det i vores butik i Hadsten.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Bag mærket Noé & Zoê står den dynamiske, tyske designerduo Nici Zinell og Nadine Richter, der begge havde en baggrund som kostumedesignere til både film og teater, inden de i 2011 slog sig sammen og åbnede deres butik med egne kreationer inden for baby- og børnetøj i Berlin.

Deres meget flotte, stilrene design med virkemidler og detaljer hentet fra teater- og filmverdenen blev hurtigt populære i den hektiske metropol og snart fik shoppen følgeskab af en webshop, hvor de kunne sælge deres flotte kreationer til alverden.

Derefter gik det stærkt, og i dag forhandles Noé & Zoê’s mange forskellige bluser, bukser, sparkedragter, bukser, leggings, hatte og deres tilbehørsprogram over hele verden, herhjemme blandt andet hos KidsDelux, hvilket vi er meget stolte af.

En opsigtsvækkende design på den fede måde

Du er aldrig i tvivl om ophavet, når du ser baby- og børnetøj fra Noé & Zoê. Det konsekvente, klare, kontrastfyldte farvevalg der altid består af en klar farve på hvid baggrund, de klassiske, tidløse mønstre, de tydelige print og den gode pasform, samt forskellige teatralske effekter er sikre kendetegn.

Samtidig gør det tøjet opsigtsvækkende på den fede måde. Det er tøj, der bliver lagt mærke til, der hvor du og dit barn kommer frem. Det vidner om stilsikkerhed og en god sans for kvalitet og design. Selv når ungerne bliver større, synes de også det er sejt at gå i og på grund af det tidløse, eviggrønne design er det nemt at mikse med tøj fra andre mærker – selv om det næsten er synd.

For Noé & Zoê har alt det tøj, der skal til, når din baby eller dit barn skal klædes på fra inderst til yderst – og selvfølgelig går mønstre og farver igen i alt lige fra bodystockingen og undertøj over bukser, bluser og kjoler og til strømper og tilbehør som hatte, tasker og rygsække. Samtidig er det nemt at sætte de forskellige kreationer sammen, da du altid er sikker på, at de bindes sammen af den hvide farve, der indgår i alle kreationerne – oftest som bundfarve for mønster eller print.

Køb online eller besøg vores butik

Noé & Zoê er et lige så aktivt og dynamisk mærke, som den by de stammer fra. Derfor kommer der løbende nye produkter. Vil du være den første i omgangskredsen, der her unger, som kan flashe det nyeste fra Noé & Zoê? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her!

 

Vælg mellem de mange flotte kreationer her i vores webshop. Vi har hurtig levering og lave fragtpriser. Du kan også lægge vejen forbi vores smukke butik i Aarhus. Den ligger lige ved stationen.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom