30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Nordic Label

 

T-shirts, cardigans og sweat pants – og snart også nattøj, leggings og undertøj – er hvad du finder i Nordic Labels produktportefølje. Det er basismodeller, der kan kombineres med enhver garderobe. Det er must haves til dit barns garderobe. Du kan få tøjet her hos KidsDelux i størrelserne 98 til 128 (3 til 8 år), og der er noget til både drenge og piger.

Køn

Nordic Label er dansk børnetøj designet af Lene Rix. Det er lækre, bløde kvalitetsprodukter til yderst overkommelige priser. 

Utoft Kids Group

Nordic Label er med i Utoft Kids Groups brandportefølje. Utoft Kids Group blev grundlagt i 1965 af Hans Utoft. Det startede med overtøj til børn. Tøjet hed Fix-On.

I 1972 flyttedes produktionen fra Danmark til Kina.

Utoft Kids Group lancerede i 2010 mærket You Kids, og i 2012 kom børneskomærket En Fant – som siden 2014 også har designet børnetøj – i Utoft Kids Groups brandportefølje.

I 2014 kom Small Rags til, og i 2016 Nordic Label.

Basistøj og must haves

Med sine enkle mønstre og afdæmpede farver, er Nordic Label et smukt supplement til mange af de andre mærker, du finder her hos KidsDelux. Ligesom alle modellerne kan bruges på kryds og tværs indbyrdes.

Det er tøj, der kan bruges året rundt og i den kolde vintersæson, kan det bruges inderst inde, så dit barn kan holde varmen, når der skal leges i sneen, løbes på legepladsen eller andre udendørsaktiviteter.

Tøjet er slidstærkt og tåler at blive brugt og at blive vasket igen og igen. Det er tøj, der er nemt at komme i og få af, og som er behageligt at have på for barnet.

Øko-tex certificeret tøj

Nordic Label lægger vægt på, at tøjet skal være fremstillet med omtanke for miljøet. Derfor er alle deres kreationer øko-tex certificeret, og sådan noget er vi jo ret vilde med her hos KidsDelux.

Øko-tex certificering er din garanti for, at tøjet er kontrolleret for indhold af sundhedsskadelige kemikalier, og dit barn dermed ikke bliver udsat for sundhedsskadelige påvirkninger fra tøjet.

Samtlige materialer, der bliver brugt til fremstilling af produktet, skal opfylde kravene. Det er ikke kun stof, og garn, men også påtrykte mærker og motiver samt knapper, lynlåse, systråd, bindebånd, etiketter, osv.

Bestil Nordic Label online

Hos KidsDelux kan du bestille en hel basisgarderobe til dit barn online, og få det leveret lige til døren. Vi bestræber os på at pakke og sende din ordre allerede samme dag, som du bestiller, så leveringstiden er almindeligvis på 1-3 dage. Køber du for over 499,- kr., tager vi leveringsomkostningerne på vores kappe.

Skulle dit barn ikke kunne passe tøjet, bytter vi selvfølgelig. Du har hele 30 dage til at bytte tøjet i.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i Aarhus C hvor vi har en dejlig butik med masser af lækkert tøj til dine børn i alderen fra 0 – 8 år.

 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så kontakt vores kundeservice på tlf.nr. 22 73 77 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom