30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Nsleep

Mange gode grunde til, hvorfor originale kapok-produkter fra Nsleep er noget af det bedste for dig og dit barn:

Kapok er et naturligt isolerende, svedtransporterende og ventilerende produkt, som sørger for, at dit barn ikke ligger og sveder, men forbliver tørt gennem hele natten.

Kapokprodukter er genialt, hvis du har et barn, der har det varmt om natten.

Kapok dyner kan bruges året rundt, da de virker ventilerende, og derfor holder barnet varmen om vinteren og køligt om sommeren.

 

 

Kapok-produkter er det idelle til jer med allergier, astma og overfølsomhed, da intet kan leve inde i kapok. Det vil sige, at der ikke kan findes støvmider, svampesporer eller noget andet inden i produkterne, såvel som fugt heller ikke kan sidde i produkterne.

Alle produkterne har et specialvævet støvmidetæt økologisk bomuldsbetræk, som holder alt ude.

 

Alle produkterne er helt naturlige og fri for kemikalier og andre skadelige stoffer, som kan være allergifremkaldende. 

 

Alle kapokprodukterne fra Nsleep er lavet under bæredygtig produktion. Kapoktræerne er effektive omdannere af CO2 og da træerne ikke fældes, men blot høstes, bliver der omdannet mere CO2 end der bliver brugt i produktion og transport af kapokken.

Kapoktræet vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove. Kapok kan høstes år efter år, uden at træerne fældes.

Når du vælger et produkt med kapok fra Nsleep, støtter du bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Vaskeanvisning og vedligeholdelse af Nsleeps kapok-produkter

Når du modtager din rullemadras Kapok har en speciel duft af natur som er fremmed for de fleste. Den milde duft af kapok vil aftage ganske hurtigt, når du tager rullemadrassen i brug.Du kan eventuelt hænge den ud i den friske luft, kapok har godt af sol og frisk luft. Mange er vant til at vaske nye produkter inden man tager dem i brug, for at vaske evt. overskydende farve og eventuelle kemiske tilsætninger i stoffet ud. Dette er ikke nødvendigt når du køber en kapok produkt, den er uden brug af tilsætningsstoffer og kemi.

Løbende vedligeholdelse:

Vi anbefaler, at tørretumble din rullemadras med kapok ved minimum 55 grader i 20 - 30 min. en gang om måneden eller efter behov. Dette vil "fluffe" de fine kapokfibre og rense for husstøvmider og bakterier, som er overalt i vores sovemiljø. De kan sidde udvendig på bolsteret, men vil ikke gå ned i rullemadrassen, da husstøvmider og bakterier kan ikke leve i kapok. Det er ikke nødvendigt at vaske

Nye undersøgelser viser at den lette tørretumbling fjerner husstøvmider, bakterier og allergener effektivt. Det er ikke nødvendigt med en vask og efterfølgende lang tørring, for at holde din rullemadras ren. Du sparer samtidig energi og efterfølgende udledning af spildevand i vores miljø.

Vi anbefaler kun at vaske rullemadrassen, hvis der er sket "uheld" i sengen, eller den virkelig trænger. Hvis du vælger at vaske din rullemadras Vi anbefaler 40 grader, derved sparer du energi og dermed skåne miljøet, men kan vaskes på 60 grader. Når du vasker din rullemadras med kapok, skal du anvende et enzym frit vaskemiddel og undlade at bruge skyllemiddel. Efter vask og inden tørring er det vigtigt, at strække rullemadrassen på begge leder, da vask vil få den til at trække sig sammen.

Ved tørretumbling køres på varmeste program, indtil rullemadrassen er helt tør. Du skal være opmærksom på, hvis du har en kondens-tørretumbler som måler fugtigheden i emnet, skal du stille på manuel og med temperatur på min 55 grader, ellers er der en chance for at varmen slår fra inden kapokken er gennemtør. Du kan i stedet vælge, at ligge rullemadrassen på en radiator (dog ikke El-Radiator), eller hænge den ud til tørring. Når den føles tør, afsluttes med en kort tørretumbling på 15 - 20 min. for at fluffe kapok fibrene.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom