30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Overtøj

Overtøj er ikke kun til vinterbrug. Især ikke i Danmark, hvor selv sommeraftener kan være kølige. Som forælder kan man vist ikke være uenig i vigtigheden i at have det rigtige overtøj, især når det omhandler vores børn. Overtøj som kan beskytte mod kulde, blæst, sne og regn, men uden at barnet bliver overophedet er et must. Hos KidsDelux har vi et stort udvalg af lækkert, flot og praktisk overtøj til dit barn - vi har alt fra regntøj og flyverdragter til varme vinter- og termostøvler.

 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hos KidsDelux fører vi kun overtøj fra anerkendte brands – Wheat, En Fant, Didriksons1913 og mange mange flere. Hvis du kun vil have vist produkter fra ét eller flere bestemte brands, så brug filtermenuen over produktbillederne, og vælg de brands, du ønsker at få vist.

Vind-, vandtæt og åndbart

Når det handler om overtøj, så skal det være vindtæt, til dage med blæst, vandtæt, til dage med regn, og i alle henseender åndbart. Og det er det overtøj, som du finder her hos KidsDelux.

Hos KidsDelux finder du alt i overtøj, vi har regntøj, flyverdragter, overtræksbukser, skibukser, skijakker, vinterjakker, termosæt, termodragter og overgangs- og sommerjakker, alt sammen i den lækreste kvalitet. 

Fodtøj til årstiden og vejrforholdene

Hvad der er ligeså vigtigt som at have den rigtige jakke eller flyverdragt til årstiden er, at have det rigtige fodtøj. En tur på kælkebakken er en forfærdelig kold affære, hvis man ikke har det rigtige fodtøj på. Hos KidsDelux kan du få gummistøvler, til det vandglade barn, som gerne vil hoppe i vandpytter, vinterstøvler med lækkert foer til de kolde vintermåneder, eller fine sko til den indendørs fest, eller bare til de mindre kolde måneder.

Praktisk og miljøvenligt overtøj

Overtøj skal være praktisk. Det skal være behageligt at have på. Der skal være plads til at bevæge sige i det. Det skal være holdbart og af høj kvalitet. Det skal være nemt at få af og på, og der skal ikke være snører, bånd eller bændler, som barnet kan hænge fast i og komme til skade med under aktiv leg. De kriterier har vi også sørget for er opfyldt i det overtøj, du kan få her hos KidsDelux.

Overtøj produceret med tanke på miljøet

Endelig synes vi også, det er vigtigt, at der bliver taget hensyn til miljøet, når tøjet fremstilles. Det er jo trods alt det miljø, vores børn og børnebørn skal til at vokse op i. Derfor har vi kun overtøj fra producenter, der overholder de strikse krav til fremstillingsmetoder, således at der bliver værnet om miljø, mennesker og dyr. 

Overtøj til drenge og piger

I vores produktportefølje har vi termoveste til at varme ryg og mave, jakker til kolde dage og jakker til regnvejrsdage og bukser, der passer dertil. Vi har dragter til de mindste, så de ikke skiller på ryggen, når de tumler rundt på legepladsen eller ligger og sover i barnevognen ude i den friske luft. Vi har huer, vanter og tørklæder, så varmen kan holdes på ører, hænder og hals.

Endelig finder du også sæbe og imprægneringsmidler til sko og tøj, så det kan beholde sine vand- og vindtætte egenskaber, og så tøjet holder længst muligt.

Køb overtøj til drenge og piger online

Alt dette kan du købe online og få leveret lige til døren. Du kan også selv hente det i vores butik i Hadsten Centret eller i latinerkvarteret i Aarhus, så sparer du forsendelsesomkostningerne. Det gør du også, hvis du køber for mere end 499,- kr. - for så betaler vi fragten for dig.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom