30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Skjorter

Her finder du vores store udvalg af lækre skjorter til piger og drenge. Skjorter kan man ikke få for mange af. En skjorte kan understrege og fremhæve et bestemt look. Og det er ikke spor besværligt med skjorter. For selvom nogle da skal stryges, så er andre strygefri og andre igen gør sig faktisk bedst ved at være let krøllede.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Vi har skjorter fra alle de populære brands – En Fant, Marmar CPH, émile et ida og mange mange flere. I filtermenuen over produktoversigten, kan du udvælge det eller de brands, du ønsker at se skjorter fra, eller du kan se dem alle – som udgangspunkt ser du hele vores udvalg.

Skjorter til piger og drenge

Vi har skjorter til både piger og drenge. Du kan i samme filtermenu som før nævnt vælge, om du kun vil se skjorter til piger, eller om du kun vil se skjorter til drenge. Som udgangspunkt ser du til både piger og drenge.

Som du kan se, har vi skjorter i alle mulige farver – lyserøde og dem med flæser, der nok mest tiltaler pigerne, de lyseblå, eller de neutrale – f.eks. cowboyskjorten – der kan bruges af både piger og drenge.

Hos KidsDelux finder du skjorter til børn i alle aldre fra den helt lille babystørrelse helt op til størrelse 8 år.

Et alternativ til den langærmede bluse eller T-shirt

Skjorter er et godt alternativ til bluser og T-shirts. Skjorter er ikke bare en beklædningsgenstand, men kan udtrykke en stil eller et look. En skjorte kan faktisk udtrykke flere forskellige look. 

F.eks. kan skjorten med den spidse flip, knappet helt op til halsen, med et slips eller en butterfly til og stoppet ned i et par pæne bukser være et fashionabelt outfit til bedstefars runde fødselsdag. 

Men samme skjorte kan uden slips og butterfly og måske med den øverste knap åben, ærmerne rullet lidt op, og løst hængende ud over bukserne give et helt andet og mere afslappet look f.eks. til sodavandsdiskoteket en fredag aften i skolen.

På samme måde kan skjorten til pigen ændre looket og stilen alt afhængig af, hvad der sættes til og hvad lejligheden byder.

Vær med på moden

Hos KidsDelux får vi hele tiden nye varer hjem, efterhånden som der kommer nye kollektioner på markedet. Hvis du vil følge med i, hvornår det sker, så dit barn kan være trendy og cool klædt på, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du en mail fra os, når der er nyheder på vores hylder. Du får også besked, når vi har ekstra gode tilbud.

Butik i Latinerkvateret i Aarhus og i Hadsten Centret

Hos KidsDelux kan du købe tøj til dit barn online, men I kan også besøge os i vores butik, der bugner af lækkert børnetøj og andre ting til dit barn. Vi bor i Latinerkvateret i Aarhus, samt i Hadsten.

 

Hvis I kommer forbi en af vores butikker, har I mulighed for at se og mærke på det store udvalg af varer, og dit barn kan prøve tøjet på.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom