30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Sneakers

 De sidste par år har modebilledet i høj grad været præget af sneakers. Både hos kvinder og mænd er det blevet en af de foretrukne slags fodtøj at bære, og heldigvis må børn også gerne være med. Sneakers er nemlig både pæne og komfortable at have på, og er velegnet til hverdagsbrug. 

Køn

Her hos KidsDelux går vi meget højt op i kun at tilbyde det allerbedste til børnene. De fortjener om nogen, at kvaliteten er i top, så de ikke skal koncentrere sig om andet end at fordybe sig i leg og læring. Sneakers der sidder forkert og gnaver, eller ikke har en ordentlig sål modarbejder dette, og derfor udvælger vi kun det bedste fodtøj til vores sortiment. Du er derfor sikret den højeste kvalitet, hver gang du handler hos os.

Sneakers til børn

Der gik ikke længe, før det var blevet moderne igen at gå med sneakers, til at producenterne også begyndte at designe skoene til børn. Det er både børn og forældre glade for, for sneakers er pæne og praktiske, hvilket er to ting der gerne skal forenes i ét.

Sneakers fås i et utal af farver, mønstre og kombinationer, og børnene kan selv være med til at vælge det helt rigtige par. De kan bruges en stor del af året – fra det tidlige forår og indtil de skal erstattes af vinterstøvlerne til vinter. Gummisko, som er et andet ord for sneakers, er altså et genialt slags fodtøj at have stående på skohylden, da de kan bruges i lang tid og er perfekte til hverdagsbrug i vuggestue, børnehave og skole. 

Sneakers med velcrolukning

Når det kommer til de helt små børn, som ikke kan så meget selv endnu, er sneakers med velcrolukning en god idé. Det er nemlig nemmere for de små børn med velcro end med snørebånd, og så kan du som forældre også få glæde at have et selvhjulpent barn, når det kommer til at få sko af og på.

Historien om sneakers

Sneakers blev egentlig designet som en sportssko, der skulle bruges til bl.a. basketball og tennis, men har siden udviklet sig til at blive en del af hverdagsmoden. Nogle af de mest kendte sneakers-producenter er de store sportsmærker som Adidas og Nike, og da de ofte også laver voksensneakers i børneudgaver, er der god mulighed for, at du kan matche dine sneakers med dit barns.

Spørgsmål om størrelse

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse sneakers dit barn skal have, så er du mere end velkommen til at kigge forbi i en af vores to fysiske butikker. Vi har en butik i Hadsten i Østjylland og en i Århus, og her står vores kompetente og altid behjælpelige medarbejdere klar til at måle fødder og prøve sneakers med dit barn. 

Her kan du også se resten af vores lækre produkter fra webshoppen, og få et eller flere gode råd med på vej. Har du ikke mulighed for at komme forbi en af butikkerne, kan du altid ringe til vores kundeservice på 71 74 71 74 og få svar på dine spørgsmål.

 

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom