30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Soft Gallery

Soft Gallery blev grundlagt i 2007 af den kreative danske duo, Barbara Hvidt og Tine Holt Møller. Sammen skaber de poetisk luksusbørnetøj. Soft Gallery samarbejder med lokale og internationale kunstnere for at frembringe festlige og humørfyldte prints til deres modeller. Hver ny kollektion har nye, smukke mønstre. Soft Gallery vil gerne give børn en indsigt i kunst på børnenes niveau med deres vidunderlige, eventyrlige og fantasifulde prints.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

 

Når du kigger på Soft Gallerys produkter kan du tydeligt se, at tøjet er luksuriøst, moderne og med et twist af kunstnerisk design, men det er ikke det hele. Soft Gallery lægger også stor vægt på at benytte materialer af høj kvalitet, og materialer som er komfortable at have på. Når du køber Soft Gallery til dit barn, får du tøj, der er tidløst og unikt.

Skabt med intuition

Soft Gallery bruger neutrale farver og bemærkelsesværdige detaljer for at skabe de mest unikke modeller. Designet bliver ikke til på baggrund af markedsundersøgelser eller kundeanalyser. Det er skabt med intuition fra hjertet.

Barbara Hvidt og Tine Holdt Møller mødtes i London i de første år af deres studier, og ideen til Soft Gallery blev skabt i London, hvor både Barbara Hvidt og Tine Holt Møller dengang boede, studerede og arbejdede. I dag har Soft Gallery til huse i København og udtrykker en primær skandinavisk stil, men i samarbejde med folk fra hele verden.

Soft Gallery er i dag repræsenteret i 32 lande verden over.

Prisvindende design

Soft Gallery har også flere priser i baggagen:

  • Designer Fashion Brand of The Year – rost til skyerne – i 2014
  • Junior Design Award i 2014
  • Børsen Gazelle i 2014
  • Designer Fashion Brand of The Year – nomineret – i 2015
  • Junior Design Award i 2015
  • Børsen Gazelle i 2015

Stort udvalg af Soft Gallery

Hos KidsDelux er vi ret vilde med Soft Gallerys design, derfor har vi et stort og varieret udvalg af deres produkter.

Vi har alt til det lille, nye familiemedlem – pige som dreng. Her er huer til at holde det lille hoved lunt, bodystockings der er nemme at putte barnet i, søde bluser og kjoler. Alt i skønne farver som sart rosa eller støvet blå eller mere neutrale farver med fine mønstre eller print med mus, kaniner, ugler og lignende.

Til det større barn er der ligeledes bukser, bluser, skjorter, T-shirts, shorts, kjoler og meget mere i skønne farver fra neutral hvid over i brun og grå til ferskenfarvede styles. Her er de helt ensfarvede, og der er dem med abstrakte mønstre, påklædte hunde, katte og bjørne, kunstneriske frugter og blomster, striber og prikker. Der er simpelthen noget for enhver smag.

Fælles for det hele er, at det er unikt tøj i lækker kvalitet.

I Soft Gallerys produktkatalog finder du også accessories og udstyr som tasker, stofbleer og sengetøj – naturligvis i samme unikke stil.

Soft Gallery hos KidsDelux

Der kommer hele tiden nye og spændende kollektioner fra Soft Gallery. Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom