30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Strik

I denne kategori finder du vores store og varierede udvalg af strik i højeste kvalitet til dit barn. Her er noget til både piger og drenge og til både små børn og store børn. Strik er blevet utroligt populært inden for de seneste år, og det ikke uden god grund. Strikket tøj er nemlig både behageligt og praktisk, og vores modeller her på KidsDelux er naturligvis også flotte og trendy. Hvis dit barn ikke er velsignet med en olde- eller bedsteforælder, som elsker at strikke, så må man jo finde på noget selv - vi lover at vores strik er mindst ligeså lækkert som oldemors.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

FUB-strik

Især den danske børnetøjsproducent FUB er meget populær, når det kommer til strik i Danmark. Derfor finder du her hos KidsDelux mange modeller fra lige netop dette brand. FUB er kendt for deres usandsynligt bløde og holdbare kvalitet.

Børnetøj af 100 % økologisk bomuld og uld

Vi har hos KidsDelux strik der er fremstillet af 100 % økologisk uld eller bomuld. Bomuld er slidstærkt, holder faconen, falmer ikke, absorberer godt og er temperaturbestandigt. Uld er noget af det bedste og mest naturlige, når det kommer til at holde varmen om vinteren. Ulden er temperaturregulerende, og lader huden ånde, og er fugtabsorberende. Vi har både strik i rent bomuld, rent uld og en blanding af de to.

Det vil med andre ord sige, at dit barn får tøj, som ikke sådan lige er til at slide op, men kan gå i arv fra barn til barn, fra generation til generation. Det tåler at blive brugt og at blive vasket igen og igen, uden at det mister faconen eller farven.

Det holder også dit barn tilpas tempereret og tørt, fordi det er temperaturregulerende og absorberer fugt og sved, så dit barn ikke bader i sit eget sved og dermed efterfølgende bliver afkølet.

Øko-certificeret børnetøj

Produktionen af vores strikkede børnetøj foregår på miljømæssig forsvarlig måde, og mange af produkterne er oeko-tex- eller GOTS-certificerede. Det er din garanti for, at producenten opfylder strikse krav hele vejen gennem produktionen fra klargøring af jorden til det færdige produkt. Og dette gælder ikke kun garnet, men også knapper, sytråd, lynlåse osv.

Børnetøj med god pasform

De strikkede modeller er alle fremstillet med barnet i fokus. De har god pasform og giver barnet bevægelsesfrihed uden at det kradser.

Stort udvalg i strik

I denne kategori finder du alt inden for strik til børn. Da strik ikke blot er praktisk til overkroppen, forhandler vi alt lige fra strikkede strømper og huer over striktrøjer og strikbluser til strikbukser og strikkjoler. Modellerne er i mange forskellige, moderigtige farver, mønstre og print, så dit barn kan få sin egen unikke stil, der passer til hans eller hendes personlighed.

Hos os finder du både de helt enkle modeller, de lidt mere pyntede og dem der er udstyret med detaljer og finesser, som knapper, sløjfer og andre små finurligheder.

Tag dit barn med ud at shoppe

Tag dit barn med på råd – afhængig af alder, naturligvis – og sæt jer ned derhjemme, og vælg mellem alle vores strikkede modeller. Vi sender samme dag, som I bestiller (ved bestilling på hverdage inden kl. 12), hvilket giver en normal leveringstid på 1-3 dage.

Besøg os i butikkerne

Du kan også selv hente dine bestilte varer i vores butik i Hadsten Centret eller i Aarhus, så sparer du fragten. Samtidig kan du se hele vores udvalg af tøj og ting til børn. Vi glæder os til at tage imod dig med et smil.

Følg med, når moden skifter

Følg os på Facebook, eller tilmed dig vores nyhedsbrev, hvis du vil følge med i, hvad der kommer hjem af nye, moderne varer på vores hylder, hvornår vi holder udsalg, og hvis der ellers er spændende nyheder.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom