30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

T-shirts

 

Man kan jo aldrig have for mange t-shirts, heller ikke til børn og de endnu yngre. T-shirts er nok garderobens mest brugte beklædningsdel, fordi de kan bruges til mange forskellige ting, såsom undertøj, bluse, nattøj, ja sågar til at tage ud over en langærmet t-shirt, eller indenunder, hvis man skal være rigtig sej. Derfor finder du her hos KidsDelux et kæmpe udvalg af t-shirts til dit barn, så du kan få fyldt garderoben op med trendy, topmoderne og tjekkede t-shirts.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

I denne kategori finder du t-shirts i alle størrelser fra størrelse 50/56 (nyfødt) til størrelse 128 (8 år). Vi har t-shirts til drenge og til piger, og t-shirts der kan bruges af både drenge og piger. Som udgangspunkt får du vist dem alle, men du kan også sortere, så du kun får vist t-shirts til drenge eller til piger. Det gør du i filtermenuen lige over alle produktbillederne.

T-shirts fra alle de populære producenter

Hos KidsDelux finder du t-shirts fra alle de populære brands. Vi forhandler Marmar CPHSmall Rags, Mini Rodini, Émile et Ida og mange mange flere.

Ligesom du kan vælge at få vist t-shirts efter køn, kan du også vælge kun at få vist t-shirts fra dine favoritbrands. Det sker ligeledes i filtermenuen lige over alle produktbillederne. På den måde har vi gjort det muligt for dig at bevare overblikket.

T-shirts hos KidsDelux

Når du køber t-shirts hos KidsDelux, køber du t-shirts med god samvittighed. For selvom vi har bluser fra mange af de populære brands, så er det kun de brands, som leverer tøj med høj bæredygtighed, vi laver aftaler med. Så er du garanteret, at det tøj du giver dit barn på, er fremstillet på forsvarlig vis og med en kvalitet og en pasform, der er godt for dit barn.

T-shirts til lidt af hvert

I denne kategori finder du t-shirts til forskellig brug. Her er den enkle, ensfarvede, der foruden at kunne bruges som t-shirt på varme dage, også kan bruges som undertrøje på kolde dage eller til at sove i.

Her er seje, cool t-shirts til både piger og drenge, som ethvert barn vil føle sig godt tilpas i til skole- eller fritidsbrug. 

Vi har selvfølgelig også t-shirts til fint brug med sløjfer og flæser til pigerne, cool tekster til drengene, og søde print til den lille i barnevognen.

T-shirts til børn til gode priser

Her er så mange flotte farver og mønstre at vælge imellem, at det er svært at vælge den rette. Den t-shirt, der vil give dit barn en unik stil og passe til hans eller hendes personlighed. Derfor har vi også tit t-shirts til stærkt nedsatte priser, så du har råd til at købe mere end én t-shirt. 

Kig efter de billige t-shirts med rabatmærket, eller kig forbi vores Udsalgs-kategori, og se alle vores udsalgsvarer. Du kan spare helt op til -50%.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Da vi med jævne mellemrum får nye varer hjem, sælger vi hele tiden ud af de ”gamle” – men stadig top moderne – så der kan blive plads på hylderne. Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi får nyt hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en mail.

 

Vi ville også blive meget glad for et besøg af dig og dit barn i en af vores flotte butikker i Hadsten og Aarhus.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom