Tag børnene med på kunstudstilling

Der er mange muligheder, når I skal på den næste familieudflugt, men det kan være en god ide at overveje at tage børnene med på kunstudstilling. Det lyder måske ikke umiddelbart, som noget børnene har lyst til, men der mange fordele ved at lade dem se noget nyt og opleve en ny verden af kunst. Kunst taler nemlig til børnenes, og de voksnes, følelser, og det kan hjælpe dem med at blive bedre til at kommunikere. Når de skal kommunikere, hvad de ser i kunst, kan det sætte gang i helt nye kreative processer, som de ikke har prøvet før. De kan blive inspireret af kunst og de kan fordybe sig i en helt ny verden, som de ikke kendte til.

Leg og kunst

En kunstudstilling kan også inspirere de små til selv at gå i gang med at være kreative. Kunst kombinerer både leg og læring, og det kan være for de store og de små. Kunst er en aktivitet, der kan holde børnene beskæftiget i længere tid og hjælpe dem med at træne koncentrationen fra en tidlig alder. Med inspirationen fra en kunstudstilling har I som familie noget at snakke om, og det kan hjælpe børnene med at udvikle deres evner med at vurdere og være eftertænksomme.

En god oplevelse for hele familien

Tap på kunstudstilling på Børglum Kloster og få en oplevelse, I ikke glemmer lige foreløbig. Kunst er helt subjektivt, og på Børglum Kloster er der garanteret noget, der kan interessere flere i familien. For eksempel kan I se den tro kopi af Bayeux-tapetet, som er 70 meter langt og fortæller historien om slaget ved Hastings i 1066. Er I mere til flotte kjoler, har Børglum Kloster også en udstilling med det 20. århundredes kvindemode. Hvis I hellere vil se de flotte bygninger, er der selvfølgelig også kirken, med Danmarks ældste barokke orgel, der stadig er i brug den dag i dag. Klosterets gamle bygninger bevidner om dets lange historie og det vil med garanti skabe entusiasme og inspiration hos børnene at komme på kunstudstilling.