30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

That's Mine

Danske That's Mine laver sødt interiør til de mindste. Skal den lille dame have hængt sin fineste kjole op på værelset på en lille lyserød elefant, er du kommet til det rette sted.

Skåret ud i former fra barndommens fantasifulde verden, får du That's Mines fine knager og hylder til babys puslested eller til bandittens sejeste ejendele. Både hylder, skabe og knager fås til piger og drenge med alt fra søde elefanter til en sej pistol eller sjove statements som "Coolest kid ever", "Sleeping SuperHero" eller "Sleeping Beauty".

Til den fine pige har vi sågar et spejl med indbygget skab formet som et slot, så kan man altid lige få styr på fletningerne.

Køn

That's Mine

Designeren Mette Neerup Mariager startede That's Mine i 2015, og selv kalder hun brandet sit hjertebarn. Hun designer og håndlaver alle produkterne i sit værksted, og intet bliver sendt ud, medmindre det er præcis, som hun vil have det. Med afsæt i børns trang til fantasifuldhed og leg og nødvendigheden af funktionalitet, laver hun smarte, søde og funktionelle trævarer til børneværelset, som hun selv syntes hun manglede til sin datter.

Kun fantasien sætter grænser

That's Mine laver søde knager til piger, drenge, små og de større. Her kan du købe klistermærker til knagerne med søde og sjove tekster, de er lette at klistre på. Til de mindste har vi knager og hylder med søde elefanter og til de større har vi prinsessekareter, slotte og glimmerstjerner, til den seje bandit har vi hylder formet som et fængsel, knager som pistoler eller lastbiler.

That's Mine hos KidsDelux

Hos KidsDelux har vi et bredt udvalg af That's Mine produkter til de mindste. Vi går højt op i kvalitet, og mener at That's Mine er yderst anbefalelsesværdigt. Du kan se udvalget her på siden, men du er også altid velkommen til at komme ind i en af vores butikker i Hadsten eller Aarhus.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos KidsDelux!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom