30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Vest

En vest er en trøje eller jakke uden ærmer. En vest lukkes som regel foran med knapper, lynlås eller bindebånd, men den kan også være åben. En vest kan også være helt lukket, så den tages over hovedet – en slipover. En vest kan bruges til at understrege et bestemt look eller stil, eller den kan bruges til at varme overkroppen. Herunder finder du KidsDelux’ udvalg af veste. 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Vi har veste til både piger og drenge og også unisex-veste – veste som kan bruge af både piger og drenge. Du kan i filtermenuen over produktbillederne vælge kun at få vist veste til piger eller veste til drenge, hvis du kun er interesseret i den ene slags. 

  Veste fra populære brands

  Ligeledes kan du vælge kun at få vist veste fra ét eller flere brands, hvis du f.eks. har et favoritbrand. Alle de producenter vi samarbejder med og indkøber fra, er producenter, der har miljøet i højsædet og barnet i fokus. Det betyder, at du med god samvittighed kan vælge mellem alle vores veste, for du er garanteret et produkt af høj kvalitet, høj bæredygtighed samt god pasform og bevægelsesfrihed.

  Veste til børn

  Vestene findes i flere forskellige størrelser. Hold musemarkøren hen over produktbilledet, eller klik på Vis mig mere-knappen for at se, hvilke størrelser vi har på lager af de enkelte produkter.

  Vi har veste, der er designet til, at dit barn kan holde varmen – enten en kølig aften ud over en trøje eller bluser, eller når det bliver rigtig koldt inde under overtøjet. Vi har også veste, der understreger dit barns personlige stil eller et bestemt look. Og så er der selvfølgelig også dem, der kan begge dele.

  Lækre børneveste online

  Hos KidsDelux kan du købe veste til dit barn hjemmefra ved computeren, tabletten eller smartphonen. Bestil inden kl. 12 på hverdage, så vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at pakke din bestilling sammen og sende den samme dag, som du bestiller.

  Passer tøjet ikke, har du hele 30 dage at returnere det i

  Er du på udkig efter virkelig billige børneveste, så gå efter de veste, der er markeret med et udsalgsmærkat. Det står på mærkatet, hvor mange penge du sparer. Du kan også slå vejen forbi vores Udsalgs-kategori og se alle de mange varer, vi har på udsalg – ikke kun veste.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Hvis du er interesseret i at få besked, når vi har gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en mail, når vi har noget godt, nyt og spændende at fortælle. Så kan du også følge med i, når der er helt nye og topmoderne børnetøj på hylderne. Du kan naturligvis også følge os på Facebook.

   

  Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, handelsbetingelser eller lignende, er du altid velkommen til at ringe til vores venlige kundeservice på telefon 22 73 77 00, som sidder parat til at hjælpe. Eller du kan kontakte os på info@kidsdelux.dk.

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom