30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Woden Sko

Woden er et forholdsvis nyt skofirma, som meget hurtigt har fået stor succes og er blevet udbredt over det meste af verden.

Woden sko er præget af et lækkert skandinavisk design med rod og inspiration og den nordiske natur og designtradition.

Sneakers fra Woden er med holdbare EVA-såler, som er ultralette og holdbare, så de ikke bliver lige så hurtigt udtrådte som traditionelle sneakers.

 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Woden sneakers hos KidsDelux

Hos KidsDelux håndplukker vi kun det bedste fodtøj, så du kan være sikker på, at dit barns fødder får den bedste behandling.

Med sneakers fra Woden, kan du være sikker på, at dit barn har en rigtig god sko på, som ikke tynger, da den er så let og luftig, som holder rigtig god, og som dit barn lege og bevæge sig til både hverdag og fest.

Sneakers med skandinavisk stil

Skoene fra Woden hos KidsDelux er inspireret af den nordiske natur, og er i et altid stilfuldt og børnevenligt design - både til de små og de større. Farvespektret er lækre nuancer, der altid passer til sæsonens tøj og farver.

Woden i Aarhus C

I Aarhus midtby midt i det hyggelige Latinerkvarter ligger vores fine butik i Graven 25. Vi står altid klar til at byde dig velkommen inden for vore døre, så du kan tage et nærmere kig på Woden og alle vores andre mærker. 

Vi hjælper dig gerne med at måle dit barns fod, så du kan finde det helt rigtige par.

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom