Posted on

At vente barn til sit bryllup kan i første øjekast virke upraktisk – for hvordan finder man den rette brudekjole til den gravide? Selvom der selvfølgelig er et større udvalg af det omvendte, er det på ingen måde umuligt at finde brudekjoler til gravide, der vil få dig til at ligne, lige præcis det du er: verdens heldigste kvinde.

Passende brudekjole og behagelige sko

Det kan ikke understreges nok: som verdens heldigste kvinde skal du føle dig komfortabel, når du skal giftes samtidig med, at et vidunder vokser i din mave. Selvfølgelig skal brudekjolen være egnet til graviditet, men det strækker sig også udover kjolen: få nogle sko, som ikke strammer, og som ikke gør det mere besværligt end nødvendigt, når du skal op og gå. Lave hæle er højst sandsynligt mest behagelige, hvis ikke helt flade sko.

Tænk fremad

Husk på, at selvom du kan passe kjolen nu, så vokser maven altså stadig. Hav derfor altid i mente, at der også skal være plads til babybulen når den store dag melder sin ankomst. Det kan derfor være en god idé at vente lidt med at købe kjolen, og bruge tiden på at gå på opdagelse i mulighederne i mellemtiden.