Posted on

En miniferie er den fremragende mulighed for at tage en pause fra en ellers travl hverdag og genfinde hinanden som familie. Riv derfor et par dage ud af kalenderen og tag på weekendophold eller miniferie med din dejlige familie, hvor I kan få tid til at gøre alt det, som hverdagen ikke tillader. Måske det endda kan blive en ny familietradition at tage på miniferie en gang om året udenfor de traditionelle feriedage.

Fordele ved at tage på miniferie i Danmark

  • Oplev meget på kort tid i Danmark hvor alt ligger i fornuftig kørselsafstand.
  • Billigere end at rejse til udlandet og så er vejrgarantien der dog ikke. Men det er til gengæld en god årsag til, at holde sig ekstra meget indenfor og hygge i sofaen med en god film eller brætspil. 
  • Kort transporttid er en væsentlig faktor, når man har småbørn, der ikke har tålmodighed til lange rejsetider.
  • Kom lidt væk fra hverdagen og nyd at bryde ud af de faste rammer, det vil give alle i familien fornyet energi.
  • Støt lokalt ved at tage på miniferie i Danmark og sikre, at danske turistattraktioner og hoteller kan overleve selv i trælst dansk sommervejr.  

Turen går til Frederikshavn

I Frederikshavn er du tæt på vand og kan altid tage en tur ned til stranden for at blive blæst igennem af vinden eller for at tage en dukkert. Der er gode indkøbsmuligheder, så du ikke skal gå ned på snacks eller muligheden for at afprøve lækre nye opskrifter i din miniferie i Frederikshavn. Desuden ligger Frederikshavn også tæt på turistattraktioner såsom Fårup Sommerland og Grenen i Skagen.