Gode råd til et sundt indeklima på børneværelset

Har du børn, er det vigtigt, at du husker at lufte ud på børneværelset. På en stor del af de danske børneværelser er der nemlig et relativt dårligt indeklima og mere co2 i luften end det anbefales. Et godt indeklima har betydning for dit barns søvn og også barnets udvikling, og derfor er det ekstremt vigtigt at være opmærksom på, hvordan indeklimaet er. Læs med her og hør mere om, hvad du kan gøre, for at indeklimaet bliver bedre, samt hvornår på dagen det er bedst at få luftet ud.

Råd til et godt indeklima på børneværelset

For at få et godt indeklima på børneværelset, så du kan give dine børn de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, er der heldigvis et par enkelte råd, du nemt kan følge. Det er blandt andet, at du skal:

  • Lade døren stå åben ind til børneværelset om natten
  • Lufte ud 2-3 gange om dagen i 5-10 minutter af gangen
  • Vaske sengetøjet hver 14. dag
  • Lade friskluftsventiler stå åbne

Det behøver på ingen måde at være svært at få et godt indeklima på børneværelset. Det er bare vigtigt, at du er opmærksom på det og får luftet grundigt ud flere gange om dagen.

Få rådgivning af et ventilationsfirma

Er du i tvivl om, hvordan du får det mest optimale indeklima på børneværelset eller i resten af huset, anbefales det, at du kontakter et ventilationsfirma. Et ventilationsfirma kan give dig professionel rådgivning og hjælpe dig, så du kan finde den bedste løsning.