Posted on

Når du har børn i hjemmet, er der mange ting, du skal tænke over. Hvis du står overfor at skulle have lagt nyt gulv, kan det være, at du spørger dig selv, om trægulv overhoved er en god ide på et børneværelse? Det kan det sagtens lade sig gøre, især hvis du blot er opmærksom på et par ting.

Trægulv på børneværelset, når børn kravler rundt og leger

Børn tilbringer i en lang årrække meget tid på gulvet, først når de begynder at kravle, men især også i alle de år, hvor der leges. Derfor er det vigtigt, at det gulv, de kravler rundt på, er varmt og også gerne støvfrit, og her kan trægulv sagtens være et oplagt valg. Du skal blot være opmærksom på, at gulvafslibning på børneværelset nok vil være nødvendigt at gøre en smule oftere, imens børnene er i den alder, hvor de kravler og leger meget. Men du kan sagtens få et flot trægulv til børneværelset, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med æstetikken.

Vælg en god overfladebehandling og forlæng holdbarheden på dit trægulv

Når du har børn, er det altså ikke til at komme udenom, at der er mere trafik på gulvet, og at det dermed bliver slidt hurtigere. Det anbefales derfor at vælge en overfladebehandling, som passer til dette. Her er voks til dit trægulv et oplagt valg, da det beskytter godt imod vand, og så er det let at vaske rent igen, når der endnu en gang spildes juice ud over det hele. Det slides dog lidt hurtigere end nogle af de andre overfladebehandlinger, men det er nemt og enkelt at lægge igen.