Kunstige planter til børneværelset er smart!

Fordele ved kunstige planter til børneværelset

For dig, der ikke er bekendt med begrebet ”grønne fingre” eller dig, der ofte er væk hjemmefra i længere perioder og som konsekvent har visne blomster og planter rundt i hjemmet, er kunstige planter den perfekte løsning. Specielt til børneværelset, hvor planterne kan blive lettere forsømt, er det en god idé med kunstige planter. Se alle de kunstige planters fordele – vi nævner her bare et par:

  • Ingen døde planter! Med kunstige planter slipper du for at have plantekirkegårde rundt i hele huet, og det slipper for at skulle samle visne blade og blomster op på børneværelset.
  • Undgå jord på gulvet. På børneværelset, hvor der ofte kan få vild leg og rod i den, kan du spare dig en smule oprydning med kunstige planter uden jord. Samtidig behøver du heller ikke bekymre dig om, om planterne går i stykker –de kan nemlig godt holde til børneleg.
  • Børnene kan være med til at ”passe” planterne. De kunstige planter kan nemt blive en del af børnenes leg, hvor de skal passe og pleje dem.
  • Et allergivenligt valg. Kunstige planter betyder ingen pollen, lugt eller fare for skimmelsvamp, hvorfor det er et yderst allergivenligt valg til dine børn.