Posted on

Dit barns værelse er et sted, hvor der skal være plads til en masse leg og bevægelse. Det betyder også, at gulvet skal kunne holde til det. Det skal kunne holde til ekstra slid, da både børn og småbørn bruger meget tid på at kravle rundt og lege på gulvet. Men samtidig skal det også kunne holde til pletter og mærker, og så er det en stor fordel, hvis det er nemt at gøre rent. Disse to ting kan du med fordel tage med i dine overvejelser, når du står overfor at skulle vælge gulv til børneværelset.

Du skal derudover også være opmærksom på, at gulvet i de resterende rum, hvis du har trægulv, nok har behov for at blive slebet oftere i de år, hvor du har småbørn. Derfor kan du med fordel vælge en relativt Gulvafslibning , da den skal foretages en del flere gange end ellers.

Find den rigtige overfladebehandling og få dit trægulv til at holde længere

Når du har både børn og trægulv er det desuden en rigtig god ide, at være opmærksom på, at trægulvet får den rigtige overfladebehandling, som netop kan holde til at dit barn kravler og leger på gulvet flere timer om dagen. Et ubehandlet trægulv kan nemlig rigtig hurtigt blive plettet og grimt af snavs, væske og slid, som det kan være svært at få af igen.

Men når du giver dit trægulv den rigtige efterbehandling, og især hvis du vælger en hård træsort, der er slidstærk, får du et godt og stærkt gulv uden at gå på kompromis med den smukke æstetik, som følger med et trægulv. Således får du altså et trægulv, der kan holde mange år fremadrettet – også selvom du har børn.