Vælg gulvtæpper hvis du har børn

Har du børn, kan det være en rigtig god ide at vælge gulvtæpper. På den måde kan du beskytte dine gulve uden at gå på kompromis med netop den type materiale, du lægger dit gulv i. Tæpperne kan nemt renses og vil desuden minimere antallet af ridser eller skader på dit underliggende gulv. Find bl.a. gulvtæpper i København, der møder dine behov – både i forhold til æstetik og praktik.

Høst hurtigt de gode frugter, der kommer af at investere i gulvtæpper

Når du vælger at bruge gulvtæpper i din indretning, vil du hurtigt kunne høste frugterne af din investering. Bl.a. fordi du let kan rense tæpperne, hvis der skulle komme pletter på. Derudover vil gulvtæpperne beskytte dine gulve, men de vil også bidrage med varme i indretningen – tæpper på gulvet er desuden med til at reducere støj i rummet, hvilket er en anden fordel, hvis man f.eks. har børn.

Anvisning til brug af nye gulvtæpper

Har du netop investeret i et par nye gulvtæpper bør du til en start lade tæpperne hænge til luftning udenfor på altanen eller i garagen i op til to dage. På den måde får de lov til at afgive eventuelle kemikalier, inden de kommer ind i hjemmet.