Den fantastiske have til børn – 5 ideer!

Haven til dine børn

De fleste mennesker er meget glade for deres have og ser den som det ideelle sted, når det kommer til at være sig selv udendørs. Hvis I er en børnefamilie, er det også det perfekte sted, hvor jeres børn kan få noget frisk luft og bruge noget energi, hvorfor det kan være klogt at gøre haven indbydende for børnene og sammensætte haven således, at børnene har lyst til at gå på opdagelse og lege i den.

Naturoplevelsen

Hvis du ønsker en have, der vækker interesse hos dine børn, skal haven være et sted, hvor de kan gå på eventyr. Haven skal altså ikke være perfekt vedligeholdt, men der må derimod godt være områder, der er overladt til naturen, hvor der kunne være placeret redekasser, fuglebade eller være et hjemmelavet insekthotel, så dine børn aldrig kommer til at kede sig i haven.

Klatretræer

Endnu bedre vil det være, hvis der er mulighed for klatring i haven, hvilket er noget, de fleste børn på et tidspunkt udforsker. Hvis du skal plante træer, kan en hasselnøddebusk være en god ide, da den efter få år er parat til at blive klatret i samtidig med, at nødderne kan spises af både børn og egern.

Kontakt anlægsgartner

Hvis du ønsker at realisere nogle af disse ovenstående ting, kan det være relevant at kontakte en anlægsgartner, der kan hjælpe dig med netop dette. Hvis du er bosiddende i Aarhus-området, kan det være ideelt at kontakte en anlægsgartner i Aarhus.