Posted on

At tage på camping i Danmark er en meget populær måde at holde ferie på. Uanset om man er et par, en lille eller stor familie, så er der altid noget at lave for alle. I Danmark er der rigtig mange campingpladser at vælge i mellem, og en af dem er Jelling Familie Camping, som er et særdeles børnevenligt valg.

Sjove aktiviteter for børn

Hos Jelling Familie Camping er der ikke gået på kompromis med valget af aktiviteter – der er noget for enhver smag og til ethvert humør. På pladsen kan børnene brænde en masse energi af på legepladsen, eller mens de klatrer på klatrevæggen og hopper på hoppepuder. De voksne er velkomne til at være med, men det er også muligt at slappe af ved swimmingpoolen eller gå en tur i de naturskønne områder alt i mens. Derudover afholder campingpladsen en masse begivenheder, som man kan tilmelde sig via deres hjemmeside.

Overnat som I lyster

På pladsen er der mulighed for at sove i telt eller leje en af de mange campinghytter. I kan fx bo i luksushytter, mobile home eller vandrehytte alt efter behov. Campinghytterne er som regel beregnet til 4 personer, mens der er plads til 6 personer i et mobile home. 

Tæt på seværdigheder

Er humøret mere til at bevæge sig uden for pladsen, er der også rig mulighed for det. Foruden de smukke områder omkring pladsen, så ligger den ikke langt fra Giveskud Zoo eller Legoland i Billund, hvor man snildt kan afsætte en hel dag til at have det sjovt sammen. Ønsker man et historisk indspark, anbefales det at tage et smut forbi Kongernes Jelling, som er et museum og oplevelsescenter, hvor man kan blive klogere på vikingetiden samt kristendommen i Danmark. Ikke langt derfra ligger de kendte Jellingmonumenter, som, sammen med museet, er gratis og tilgængelig for alle.