30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

A Little Lovely Company

 A Little Lovely Company er grundlagt af to hollandske designere, Judith de Ruijter og Nikki Hateley, som startede firmaet ud fra deres fælles passion om at omdanne almindelige dagligdagsdekorationer i hjemmet og børneværelset til unikke kreationer med et personligt og kreativt touch.

Ethvert produkt i A Little Lovelys Companys produktportefølje har til formål at fremme kreativitet, individuel stil og følelsen af sjov og glæde.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

 

Denne filosofi har ført til et unikt brand med wow-effekt til overkommelige priser, og som gør hverdagen bare en lille smule mere overkommelig. A Little Lovely Company er ikke bare dekorationer til hjemmet, men også opbevaringsløsninger, belysning, legetøj, rygsække, og i høj grad også pynt til hverdag, fest og hygge. Alt i alt er det produkter der skaber hygge og trygge rammer for både dig og din familie.

Belysning for enhver smag

A Little Lovely Company gør det nemt for dig at skabe en unik stil. Deres smarte lysbokse kan varieres i det uendelige med forskellige sætninger, symboler, tal, bogstaver og illustrationer – alt afhængig af om den skal pynte i stuen, entreen, på børneværelset eller et andet sted i hjemmet.

Ligeledes vil en A Little Lovely Company bord- eller væglampe med en af deres mange imponerende former skabe en unik stil. Og de skønne vågelamper vil, samtidig med at de pynter, bidrage til at få dit barn trygt og sikkert gennem natten.

Bløde puder og babylegetøj

A Little Lovely Company har også designet en serie af bløde puder i sjove og dekorative faconer. Til at pynte og til at hygge med. De er så bløde og lækre, at dine børn vil elske at kramme dem.

Det samme gælder udvalget af babylegetøj, der består af bløde rangler og klude der knitrer og knaser, når de krammes. Alt sammen legetøj som vil stimulere og motivere din babys sanser. De er fremstillet af bløde og naturlige materialer, der kan tåle at blive puttet i munden, og som kan vaskes igen og igen.

Alle baby-produkterne er dekoreret med venlige, smilende ansigter, der vil få ethvert barn til at føle sig tryg, elsket og ønsket.

Pynt til sommerfesten, halloween, jul m.m.

Når det er tid til at pynte op til årets forskellige traditioner, er A Little Lovely Company fremme på første række med guirlander, frynser, pompommer og lignende. Som selvfølgelig også kan bruges til at gøre børneværelset eller puslepladsen ekstra hyggelig i hverdagen. Ligesom de søde, børnevenlige guirlander, kvaster og flag der fast er i deres varesortiment.

Enkle og dekorative opbevaringsløsninger

Med børn i huset kommer du ikke langt uden en masse opbevaringsplads til tøj og legetøj. I samme unikke stil som deres lamper og puder og andet pynt har A Little Lovely Company også designet enkle hylder i børnevenlige farver, sjove knager med skønne motiver og små søde kufferter, som også kan bruges til at fragte legesager i, når de ikke bruges til opbevaring.

Gennemgående design

Gennem hele A Little Lovely Companys produktkatalog går en rød tråd både hvad angår form og farver. Designet er blødt og naturligt – frugter, himmellegemer, dyr osv. – i sarte pastelfarver, der matcher hinanden eller i sort og hvid.

A Little Lovely Company hos KidsDelux

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter fra A Little Lovely Company hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

 

 

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom