30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Accessories

Accessories er alt det lækre tilbehør, der sætter prikken over i’et. Det er det der gør outfittet helt perfekt eller det, der bare gør hverdagen nemmere. Vi har det hele i accessories - alt lige fra sløjfen til hendes lange hår, den seje cap til hans outfit til smart og flot udstyr til børneværelset og puslepladsen. Hos KidsDelux har vi samlet alt det praktiske, alt det søde, alt det seje og alt det, der bare gør det hele helt fuldkomment. Du finder vores udvalg i accessories her på siden, eller i vores butik i Hadsten eller Aarhus.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hos KidsDelux går vi op i, at de produkter vi sælger, giver dig noget ekstra ved at være kunde hos os. Det gælder om noget alle de lækre accessories, vi har samlet her, for hvis der er noget, der kan gøre et allerede fuldendt outfit helt perfekt, så er det det helt rigtige tilbehør. Og hvis der er noget, der gør børneværelset eller puslepladsen til et meget bedre og hyggeligere sted at være, så er det også her de store eller små accessories hjælper.

Accessories til piger

Til pigerne har vi samlet en lang række smukke pynteting sammen, som du vil elske at se hende pynte sig med. Det er ting, vi ved passer til alt det pigetøj, vi sælger hos KidsDelux, for vi har nøje udvalgt disse accessories, så de passer sammen med både det hverdags- og festtøj, du kan få her hos os.

Dette gør det nemt for dig at finde lige det, der får det hele til at spille! Om det så lige er hårsløjfen, hårbøjlen eller hårbåndet eller den varme hue til vinteren og efteråret eller om det er gummistøvler der skal matche jakken eller en taske, som den lille dame lige kan have det mest praktiske med i, når hun skal på legevisit hos bedste-veninden.

Accessories til drenge

Til knægten har vi naturligvis et lige så rigt udvalg i tilbehør. Det er bare nogle lidt andre ting, der skal til, når det kommer til drengene. For eksempel falder de seje caps og huer i god jord, da de både kan fuldende det rigtige look og holde ørerne varme på en blæsende efterårs- eller vinterdag. Eller hvad med en smart butterfly til party-dresset? Ja, den kan måske endda glæde mormor, hvis barnebarnet har den på til hendes fødselsdag.

Accessories til børneværelset

Til børneværelset har vi samlet et sandt overflødighedshorn af tæpper, lamper og smarte højtalere, hovedtelefoner og andre dejlige ting, der er med til at gøre hverdagen lidt sjovere for de små.

Her er både drenge- og pigeting og en helt masse, som både søster og bror kan bruge. Tjek de mange muligheder ud - der er med garanti en ting eller to, der bare skriger på at komme hjem og stå på jeres børneværelse.

Accessories til puslepladsen

Til puslepladsen har vi samlet et udvalg af stofbleer, små tæpper og plejeprodukter. Ja, selv et 100% naturligt duftlys har vi fundet, der skaber en beroligende og afslappende atmosfære for både dig og og dit barn.

Accessories med god samvittighed og 30 dages returret

Alle vores accessories er produceret af nogle af de mest miljøbevidste brands på markedet. Så alt hvad du finder her, kan du købe med god samvittighed. Dette gør også, at det ikke belaster miljøet den dag dit barn ikke længere har brug for det.

 

Køber du her på webshoppen, får du dine accessories hurtigt leveret med 30 dages returret. Du er også meget velkommen til at lægge vejen forbi vores butik i Hadsten eller Aarhus og tage de mange lækre ting i nærmere øjesyn. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så er du den første til at få besked om nyhederne i denne og vores mange andre kategorier.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom